האכלה של תינוק בן חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלה של תינוק בן חודש
    קטי
    05/09/2012

שלום רב,

אני ממש אובדת עצות! התינוק שלי בן חודש ו-4 ימים, הוא אוכל סימילאק קומפורט ורוב הזמן לא מספיק לו 120 מ"ל לארוחה. בטיפת חלב אמרו לו להגדיל כרגע את הכמות ומצד שני יועצת תזונה בסימילאק אמרה להגדיל לפי הדרישה שלו ולא למנוע ממנו אוכל.
    העניין הוא שאני לא תמיד יודעת שלא הספיק לו. נניח אני נותנת לו 120, הוא נרדם לי תוך כדי האוכל ואני משכיבה אותו לישון. כעבור חצי שעה - שעה הוא מתעורר בצרחות של סוף עולם (!) ועד שאני לא אתן לו עוד 60 מ"ל הוא לא ירגע. ניסיתי הכל... החלפת חיתול, גרפווטר, סימיקול, להחזיק על הידיים, להדליק מזגן, לכבות מזגן, להפשיט, להלביש, להוציא לטיול בעגלה, מקלחת חמה באמצע היום, מוביילים, שמוביילים.. כלום! רק עוד 60 מ"ל אוכל ואז הוא נרגע.

ואז אין סדר של אוכל ושינה, ז"א הוא לא ישן 3 שעות ואז מתעורר לארוחה קבועה של נניח 120, ואז שוב ישן 3 שעות ושוב ארוחה קבועה.. אלא אצלנו הוא אוכל פעם 80, ישן חצי שעה ואז מתעורר ואוכל עוד 100, פעם אוכל 120 ואחרי שעה עוד 40, ופעם אוכל 120 וישן 6 שעות. בגלל שאני לא יודעת מה לעשות ואני מונעת ממנו את ה"תוספות" האלה כשהוא מתעורר אחרי פרקי זמן כל כך קצרים מה שיוצא זה שרוב היום הוא בוכה וצורח.

אני לא יודעת כיצד נכון לפעול במצב הזה..

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלה של תינוק בן חודש

הוספת תגובה

• האכלה של תינוק בן חודש - תגובה

נירה מירון
    06/09/2012

שלום קטי
    אנחנו עוסקים בפורום בהתפתחות סנסו מוטורית. אני מציעה להתייעץ עם תזונאית של הקופה ולקבל המלצות לטווח ארוך.
    באופן כללי- את ותינוקך במערכת יחסים חדשה. לא קל לנו, האמהות, להבין את צרכי התינוק מיד, לוקח זמן ללמוד מדוע הוא בוכה.
    לעיניין השינה- אני ממליצה לך להשתמש בעיטוף - תוכלי לראות באינטרנט סרטונים- כיצד עושים זאת, אפשר לעטוף גם בחיתול פלנל. יתכן שהיקיצה אינה מרעב- אלא מבהלה וההזנה והקרבה אליך מרגיעים מחדש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו