זמני שינה ואכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמני שינה ואכילה
    אלכס
    12/09/2012

בזמן שגלשתי פה בפורום עלתה לי עוד שאלה, אני מצטערת עם יש לי יותר מדי שאלות
    הילדה אוכלת בדרך כלל כל שלוש שעות (להזכירכם היא בת חודשיים בעוד כמה ימים)
    לאחרונה נכנסה להרגל (אני לא יודעת עם זה בזכות הטיולים שלנו בערב שמעייפים אותה או לא) שקשה לה להירדם בשעות הערב, היא ישנה אבל מתעוררת הרבה או שלא ישנה בכלל ואז בעשר וחצי אני מניקה אותה ומשכיבה לישון והיא ישנה עד שש וחצי בבוקר! לאחר מכן אני מניקה אותה שוב והיא חוזרת לישון עד עשר וחצי ואנחנו נכנסים לסדר יום רגיל שבו היא פעילה, משחקת, לעתים מתקשה להירדם ולעתים כן ישנה טוב.
    האם זה נכון לילדה בת חודשיים לישון לא לאכול כל הלילה? קראתי בפורומים אחרים שאלות של הורים שעוד בגיל חצי שנה ואפילו שנה לא מצליחים להרגיל את הילד לשנת לילה מלאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמני שינה ואכילה

הוספת תגובה

• זמני שינה ואכילה - תגובה

נירה מירון
    12/09/2012

מנגנון השינה והערות בהתאם לאור וחושך מתפתח אצל תינוקות סביב גיל חמישה חודשים. לכן עד גיל זה סדר היום משתנה כל העת וקשה לדבוק בהרגלים מסויימים.
    תינוק בגיל שלושה חודשים עד שישה חודשים אמור לישון 15-17 שעות ביממה, מהן 6-7 במשך היום בחלוקה לשלושה פרקי שינה.
    השינה ביום חשובה מאד וכדאי להתעקש עליה.
    לגבי האוכל- כדאי לקבל ייעוץ מתזונאית. אם זאת, ישנם תינוקות שאכן מרכזים את ארוחותיהם לאורך היום ואוכלים פחות בלילה. יש לבדוק האם עלייתה במשקל תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו