בת חצי שנה ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה ושבוע
    שני
    19/12/2012

יש לי תינוקת בת חצי שנה ושבוע בדיוק יש לי כמה שאלות לשאול בקשר להתפתחות שלה והם:
    היא מושיטה ידיים מגיל חודש וחצי קו האמצע גם הכל מגיל קטן היא מעבירה צעצועים מייד לייד מתהפכת מהבטן לגב אך מהגב לבטן עדיין לא וגם עדיין לא זוחלת האומנם שמראה סימנים של זחילה אך עדיין לא זוחלת (זוחלת אחורה אך הבנתי שזה לא נחשב) מה גם שיש לי בעיות איתה עם הטקס של האוכל טועמת מגיל 4 חודשים הכל אוכלת יפה והכל אך אחרי כמה ביסים שזה אומר בכפית ה5 שלה עושה לי בעיות ולא רוצה לאכול מה גם ששומרת את האוכל בפה ואני מתעקשת איתה וזה אומר שכל פעם שאני מאכילה אותה זה נגמר בבכי אך לבסוף אוכלת אבל היא בוכה בזמן האוכל
    אני מרגישה כבר מתוסכלת מזה ולא יודעת מה לעשות??..
    האם עניין האוכל קשור אכשהו לעניין הזחילה שעדיין לא זוחלת??
    הודה לכם מאוד אם תעזרו לי
    נ.ב מבחינת השפה מדברת מגיל חודשיים הבהרות כמו אה דה בה גה אמא אבאא אטהה הכל צוחקת אומנם לא לכולם רק למי שבא לה מסננת כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חצי שנה ושבוע

הוספת תגובה

• בת חצי שנה ושבוע - תגובה

דבי גרוס דולב
    19/12/2012

הי שני
    אנחנו לא עוסקות בתחום התזונה ולכן לא אוכל להתיחס לנושא המזון אלא רק להגיד שבד"כ אין קשר בין התזונה להתפתחות המוטורית.
    ובעניין ההתפתחות המוטורית- כדי לעודד התהפכות מהגב לבטן נסי את התרגילים שהמלצתי עליהם פה בעבר, מדובר בגיל בו נרצה כבר לראות התהפכויות לשני הצדדים אבל אין עיכוב רציני. זחילה אמורה להופיע עד גיל 10 חודשים ולכן ביתך ממש לא נמצאת בעיכוב זחילה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת חצי שנה בדיוק

שני
    19/12/2012

תודה רבה לך על תשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו