בן קרוב לארבעה חודשים - הקשתת גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן קרוב לארבעה חודשים - הקשתת גב
    אולי
    26/12/2012

שלום, לפי כל מה שקראתי, הבנתי שהתינוק שלי מקשית את הגב יותר מדי. זה מפריע לו לשכב על הבטן ולהיות נינוח על הידיים. נראה שמאז שאני עושה לו תרגילים לשיפור המצב וגם מאז שהוא משלב את אצבעות הידיים הרבה, העניין רק החמיר. הוא כאילו למד להקשית את הגב בכוונה כדי לשלוט בגופו. למשל אם הוא לא רוצה יותר לינוק הוא ממש זז ממני רחוק על ידי הקשתת הגב. או שבשכיבה על הגב הוא מקשית מאוד חזק את הגב, מרים את הידיים ואז מפיל אותן ומשחרר את הגב וכך מזיז את כל הגוף לכיוון הרגליים. השאלה שלי - האם כדאי לפנות לרופא או לפיזיתרפיה באופן פרטי? איך אדע עד כמה העניין רציני? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן קרוב לארבעה חודשים - הקשתת גב - תגובה

דבי גרוס דולב
    26/12/2012

הי אולי
    קשה לדעת אם העניין רציני ללא מראה עיניים ולכן , כדי להיות שקטים, אפשר להתיעץ עם איש מקצוע שידע להגיד ולהמליץ על תרגול מתאים במקרה הצורך. המלצתי היא תמיד מדריכה להתפתחות תינוקות, אשמח לעזור.

בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גרה בכרמיאל - אשמח אם

אולי
    26/12/2012

ישנה המלצה על יועצות התפתחות באזור. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גרה בכרמיאל - אשמח אם - תגובה

דבי גרוס דולב
    26/12/2012

הי אולי
    אני לא מכירה מדריכות מהצפון אבל אני מגיעה גם לכרמיאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו