בת שנה ו4 חודשים טרם הולכת על שניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ו4 חודשים טרם הולכת על שניים
    אנביל
    12/01/2013

שלום אני דואגת לבת שלי היא בגיל שנה ו4 חודשים טרם הולכת לבד, למרות שהיא מבקשת ממני או מאבא או מכל קרוב לה. לתפוס הידיים שלה כדי ללכת . זהירה מאוד ובעת שמרגישה שאני הולכת לעזוב הידיים שלה מיד יושבת, לאחרונה מנסה לעודד אותה לעמוד לבד היא מנסה ולא מצליחה אז יושבת . האם לחכות עוד יש מה לעשות לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד פרטים על הילדה

אנביל
    12/01/2013

היא הולכת בעזרת רהיטים מזה 6 חודשים זוחלת יושבת עומדת בתמיכה על ארון או כל חפץ כמו קירים אפילו מטפסת על כבאות סופה עולה מדרגות וכו ? כלומר אין לה קשיים התפתחותיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנה ו4 חודשים טרם הולכת על שניים - תגובה

דבי גרוס דולב
    14/01/2013

הי אנביל
    הטווח העליון שבו אנו מצפים לראןת הליכה עצמאית הוא בגיל שנה וחצי, כך שביתך לא נמצאת בעיכוב כרגע. יחד עם זאת יתכן וקיים קושי או חשש לעשות את הצעד הבא. קושי בהליכה עצמאית אצל תינוקות שלא סבלו מעיכובים התפתחותיים נובע בד"כ מחוסר בשלות מסוימת של מערכת שיווי המשקל. כדי לעודד ולעורר מערכת זאת אפשר לתרגל בבית משחקים של שיווי משקל כגול הנפות, גלגולים עדינים, ריקודים תוך מיקום הראש במקומות שונים במרחב ועוד.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו