מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם המוצר הזה טוב להתפתחות של הילדאורה30/01/2013
היי
יש לי תינוק כבן שנה עוד מעט, הוא התחיל לזחול לא מזמן, והוא הפך לסכנה זוחלת:)
נוגע ומושך כמעט כל דבר, לא רוצה לחשוב מה יקרה כשיתחיל ללכת
חיפשתי קצת באינטרנט ובחנויות וראיתי כל מיני סביבות משחקים לילדים ופעוטות
יש כאלו שנמכרות ברשתות הגדולות ( אבל המחיר יקר מאוד ! ) לבסוף מצאתי בפייסבוק מוצר בשם Superyard הוא נראה לי מעולה ובמחיר סביר
השאלה שלי היא:
עד כמה המוצר טוב להתפתחות הילד שלי ?
יש המון פרטים על המוצר, אשמח להפנות אתכם לאתר המוצר במידה ויש צורך בעוד פרטים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המוצר הזה טוב להתפתחות של הילד - תגובה
דבי גרוס דולב30/01/2013הי אורה
במידה ומדובר בהודעה פירסומית אבקש להמנע מכך אבל אם זו מודעה אמיתית אשמח לקבל פירוט על המוצר כדי להבין על מה מדובר.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זו לו מודעה פרסומית - לכן לא
אורה30/01/2013לא פרסמתי את כתובת האתר ורשמתי שבמידה ויהיה צורך בעוד פרטים אשתף
אגב לא דיברתי על מוצר ספציפי, בכל חנות ניתן למצוא את המוצר
אני שואלת באופן עקרוני
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זו לו מודעה פרסומית - לכן לא - תגובה
דבי גרוס דולב30/01/2013תודה.
אשמח לדעת על מה מדובר כדי לחוות את דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)