מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 9 חודשים עם משקל נמוךקבלת חוות דעת09/02/2013
יש לי תינוקת שהיא בת 9 חודשים שהיא שוקלת רק 6 וחצי קילו
אני חייבת שהיא תגדל עכשיו היא אוכלת כל 3 שעות שעתיים וחצי בין 60 ל150 מ"ל אופטימיל לפעמים אני מוסיפה לה דייסה כפית עד 2 כפיות והיא לא רוצה לאכול יותר כשהיא אוכלת את כל ה150 מ"ל אני ממש שמחה... מה אני יכולה לעשות שהיא תגדל ותאכל?. חשוב לי לציין שכשאני מכינה אוכל למשל מרק עם תפו"א אני מביאה לה גם..
ועוד שאלה כשאני מחזיקה אותה היא כל פעם זורקת את עצמה אחורה (אני פוחדת על הגב שלה)למה זה ככה ואיך אפשר למנוע זאת? חשוב לי שתעני על כל התשובות במפורט מודה לך מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 9 חודשים עם משקל נמוך - תגובה
נירה מירון10/02/2013שלום מריה.
אנו עוסקים בפורום בהתפתחות סנסומוטורית ואיני יכולה לתת לך המלצות תזונה. כדאי לקבל המלצות מאיש מקצוע- תזונאית.
לגבי זריקת הגב- האם בתך מתהפכת וזוחלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתהפכת כן זוחלת לא...
קבלת חוות דעת10/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת 9 חודשים עם משקל נמוך - תגובה - תגובה
נירה מירון11/02/2013הי מריה.
הקשתת הגב נובעת משרירי גב מתוחים ומצורך להתנועע שאינו מקבל פורקן בתנועה מאורגנת מותאמת שלב התפתחותי.
כלומר: בגיל תשע חודשים התינוק פורק מתח שרירי באמצעות תנועה- זחילה , עמידה על שש ובמקרים מסויימים אף ניסיונות להעמד.
כדאי לגשת לאבחון מסודר על מנת לבדוק מהן הסיבות לכך שאינה זוחלת.
באבחון יינתנו לך תרגילים שניתן לבצע גם בבית ביומיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
קבלת חוות דעת12/02/2013אפשר להעמיד אותה על הריצפה שהיא תעמוד לבד עם תמיכה שלי בגיל 9 חודשים? זה בסדר לרגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
נירה מירון12/02/2013הי מריה
עמידה עצמאית מתרחשת כאשר המערכות השונות מוכנות לכך. כל עוד התינוק אינו נעמד בעצמו אין תועלת מהעמדה שלו. בנוסף- יש חשיבות רבה לכך שכל שלבי ההתפתחות יתקיימו בסדר הנכון. אם בתך עדיין לא זוחלת עמידה אינה במקום. היא מייצרת מתח מיותר ומחייבת את הגוף לתנועה לא נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי להוסיף פעמיים ביום לפחות כף
רעות10/02/2013דייסת מטרנה לבקבוק, תוסיפי טחינה גולמית לפירות, הציעי אבוקדו עם בננה ועוד מזונות "משמינים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות היא לא ממש אוכלת את זה
קבלת חוות דעת10/02/2013לפעמים שאני מביאה לה תפו"א היא מקיאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)