מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמעט ולא מתהפךאמא של18/06/2013
שלום,
בני השבוע יהיה בן 9 חודשים, זוחל גחון מזה כחודש יושב מאוד יציב רק כשמושיבים אותו, אך לא מתהפך, פה ושם מתהפך מהבטן לגב אך מהגב לבטן אולי פעמים ספורות זה קרה, אני מנסה לעבוד איתו על זה ועושה איתו תרגילים אך אין שיפור, לפני חודשיים הייתה תקופה שהתהפך המון מהבטן לגב אך זה ירד משמעותית,
מה עליי לעשות? למי לפנות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט ולא מתהפך - תגובה
נירה מירון18/06/2013שלום אמא של
- את מתארת רצף התפתחות נכון- התהפכות ולאחר מכן זחילת גחון. האם יש סיטואציות בהן בנך מנסה להתהפך ואינו מצליח? האם התהפך מהגב לבטן? חסרים לי פרטים על מנת להבין.
בנוסף- אני מציעה לא להושיב אותו אלא לצורכי אכילה. תני לו ללמוד להתיישב לבד מתוך השכיבה על הבטן.
מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אמא של18/06/2013היי נירה,
תודה על התשובה הזריזה,
מהבטן לגב הוא מנסה אך הרבה פעמים נתקעת לו היד והוא לא מצליח להכניס אותה מתחת לבטן אני מנסה להראות לו אבל זה כל פעם מחדש, הוא מנסה גם להתהפך מהגב לבטן אך לא מביא את היד לצד השני כך שאין לו תנופה, אם אני טיפה מביאה לו את היד לצד השני הוא ישר מתהפך..אך לרוב הידיים נשארות בצדדים, הוא המון על הבטן ומשחק יפה ושולח ידיים אך אני מוטרדת מהאיחור של ההתהפכות,
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
נירה מירון18/06/2013יש חשיבות גדולה לרצף ההתפתחות. את מתארת מצב שבו התהפך, ולאחר מכן התחיל לזחול גחון. זה הרצף הנכון. עם זאת את מתארת מצב שבו ההתפתחות בעצם נבלמה וכעת תפקודית- ישנו קושי- בנך מנסה להתהפך , אך אינו מצליח ללא עזרה.
קשה לדעת באמצעות האינטרנט ממה נובע הקושי - ואילו תרגילים יפתרו זאת. אני מציעה במקרה זה לפנות למדריכה להתפתחות לצורך אבחון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)