מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל הזמן בוכהשירן30/08/2013
שלום,
יש לנו ילדה בת שנה ושבעה חודשים. מאז שהיא נולדה היא רוב הזמן בוכה!!! היא ינקה עד גיל שנה וארבע ואז חשבנו שזה קשור להנקה ולכן עד הגיל הזה פשוט הייתי צמודה למשאבה ביום ובלילה כדי שלא יחסר לה חלב. היום היא אוכלת מטרנה ועדיין כל דבר היא בוכה.אם אומרים לה "לא" היא פשוט משתטחת על הריצפה וצורחת ובוכה עד שבאיזשהו שלב היא מפסיקה ואז מגיע המקרה הבא, ושוב בוכה...היא ילדה ממש קשה.לדוגמא היא ביקשה שאני אפתח לה במבה ורצתה שאני אחזיק את השקית וכשביקשתי מימנה להחזיק את השקית בעצמה ולאכול היא פשוט התעצבנה וזרקה על הרצפה את השקית וכל הבמבה התפזרה והיא לא הפסיקה לבכות עד שפשוט "ברחתי" לחדר. היא מטפסת כל הזמן על כיסא ואני מסבירה לה שזה מאוד מסוכן וכל פעם מתחילה הדרמה מחדש..יש עוד אלפי דוגמאות.אנחנו ממש מתוסכלים, זה קורה בערך כל כמה דקות פשוט מאז שהיא תינוקת. עכשיו אנחנו מצפים לעוד ילד ואנחנו ממש מתים מפחד (ממש ככה...).יש לנו עוד ילד בן 4 והוא לא היה כזה.ממש קשה לנו ואנחנו מפחדים שהילד הבא יהיה גם כזה.אני יודעת שזה נשמע נורא אבל זה ממש קשה לנולשמוע אותה צורחת ובוכה כל היום אנחנו לא יודעים כבר איך להתמודד עם הקושי.מה שאנחנו עושים בשבילה לא טוב לה.היא יכולה לשחק בצעצוע וכשתראה את אחיה משחק במשהו היא תבכה כי תרצה את שלו תיקח לו וכשהוא יתחלף איתה היא תצרח כי היא תרצה גם את הצעצוע שהחליפה איתו, בקיצור שום דבר לא מספק אותה.ממש ככה.
בבקשה תעזרו לנו :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק רוצה להוסיף
שירן30/08/2013שהיא מתפתחת ממש יפה, חוץ מלדבר כמה מילים היא ממש עושה ומבינה הכל כך שלא נראה לנו שזה קשור לסוג של התפתחות מסויימת. היא עושה הכל ממש כמו הילד הגדול, מצחצחת שיניים לבד, כשהיא רוצה לאכול היא אומרת "אוכל"...
אנחנו לא מבינים מדוע היא לא מרוצה אף פעם משום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הזמן בוכה - תגובה
דבי גרוס דולב30/08/2013הי שירן
אני מבינה את הקושי שלך אבל לא צערי לא יכולה לעזור שכן פורום זה עוסק בהתפתחות מוטורית בעיקר. אני ממליצה להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית על מנת לקבל עיצה מקצועית.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)