התהפכות המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • התהפכות המשך
    דנה
    21/05/2007

    היא מתהפכת מהבטן לגב החל מגיל 4 חודשים (חודש) לא זורקת את עצמה .כששוכבת על הגב מרימה רגליים לכיוון הראש ולעיתים גם מכניסה את כפות הרגלים לפה. כשהיא על הבטן נשארת לכמה דקות בערך 5 ומיד מתהפכת בחזרה לגב.כשאני לידה אני גורמת לה להישאר יותר ע"י משחק איתה קירוב פניי אליה ושירה אך גם נראה שמעדיפה להיות על הגב כי מחפשת להתהפך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות המשך

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תגובה

    עינת דולב-הדס
    21/05/2007

    הי קלי,
    לפי מה שאני מבינה תהליך ההתהפכות של בתך הוא נורמלי. חשוב שתשהה כמה שיותר זמן על הבטן ולכן זה נפלא שאת משחקת איתה וגורמת לה להשאר על הבטן כשקשה לה. את יודעת שלמעשה אנחנו הצעצוע הכי טוב לילדים שלנו, כך שאם את שוכבת לידה על הבטן ומפעילה אותה זה נהדר. לאט לאט יהיה לה יותר ויתור נוח על הבטן.
    לגבי ההתהפכויות, טבעי שהיא תתחיל להתהפך לצד אחד ורק אח"כ לצד השני. לפעמים זה לוקח זמן. את יכולה להשכיב אותה על מזרן דק בקצה ולהתחיל להרים את המזרן בעדינות כך שהיא תתהפך ולהמשיך שהיא תעשה גלגול שלם ולהמשיך עד שהיא תגיע בגלגולים לקצה השני של המזרן. אל תעשי בשבילה את העבודה רק תני לה פוש קטן והיא תעשה את הגלגול בעצמה.
    בנוסף נהדר שהיא מכניסה את הרגלים לפה, זה שלב התפתחותי מאוד חשוב, בצורה המעוגלת שהיא יוצרת עם הגב היא תוכל להתגלגל לצדדים ומשם לבטן. בעיקרון חשוב שהיא תכיר את הצדדים ושתדע לשכב על הצדדים. את יכולה להשכיב אותה על הצד ולטפוח לה על השכמות, או להדהד עם הפה שלך לתוך השכמות שלה.
    כשיהיה לה נוח על כל הצדדים סביר שהיא תתהפך ביתר קלות.
    אני מצרפת לינק לשאלה דומה עם תרגילים נוספים.
    http://first-step.co.il/html/qa.htm#התהפכות_
    בהצלחה
    עינת דולב הדס
    מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
    www.first-step.co.il

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו