ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארבעה חודשים
    יערה
    01/11/2013

שלום,
    התינוקת שלי בת ארבעה חודשים, מאז ומתמיד שנאה לשכב על הבטן - מתחילה לבכות באופן כמעט מיידי כשאנחנו משכיבים אותה כך. בזמן האחרון זה קצת השתפר, מוכנה להישאר על הבטן חמש דקות ורק אז מתחילה לבכות. בינתיים מרימה ראש ל90 מעלות למשך כ-20 שניות לכל היותר בכל פעם. עוד לא התהפכה. אני מבינה שהיא לא מתקדמת כפי שאמורה בתחום הרמת הראש וההתהפכות אבל אני מניחה שזה בגלל שלא נמצאת הרבה על הבטן. ראשית רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי לגרום לה לשנוא את זה פחות ולהישאר יותר זמן על הבטן ושנית האם ייתכן שיש בעיה שגורמת לה לא להרים ראש טוב עדיין (יש לציין שסובלת מריפלוקס (מטופלת בזנטק מאז גיל חודש) וכן בשבועות האחרונים יש שבירת עקומות משקל למטה, דבר הנמצא עדיין בבירור רפואי). מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארבעה חודשים

הוספת תגובה

• ארבעה חודשים - תגובה

נירה מירון
    02/11/2013

שלום יערה. תוכלי לחפש בפורום שלנו תרגילים לשיפור השכיבה על הבטן. אבל אני ממליצה על מפגש עם מדריכת התפתחות בו המדריכה תדגים את התרגילים אותם תוכלי לבצע בביתך.איכות השכיבה על הבטן והרמת הראש חיונית להתפתחות מוטורית תקינה ועליה מתבססות פונקציות התנועה הבאות,התהפכות וזחילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו