מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהטל06/12/2013
היי בנות יקרות,
בני הקטן בן 3 חודשים, היה רגיל לישון רק על בטנו עד ששבוע שעבר שיניתי את זה ומאז הוא ישן רק על גבו. המעבר מהבטן לגב היה חלק מהיר וללא תנגדויות מיוחדות, לשמחתי.
מאז אני שמה לב כי הוא ישן פחות טוב. על הבטן הוא היה ישן שעות על שעות, שינה טובה. על הגב הוא מתעורר מהר יותר ושנתו קלה יותר.
אני חוששת שהוא לא ישן מספיק, או לחילופין שייגרם לו נזק כי אינו ישן בצורה מלאה ומספקת.
בלילה הוא דווקא ישן בסדר גמור.
יש צדק בדבריי או שאני חוששת לחינם?
תודה, שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה - תגובה
נירה מירון08/12/2013הי תותי
אכן השינה על הבטן עמוקה הרבה יותר מאשר על הגב וזאת משום שעל הבטן קל יותר לסנן גירויים חיצוניים.
על מנת לשפר את השינה על הגב אפשר להקטין את תחום השינה בעזרת נחשוש, ולייצר , גם ביום תנאים לשינה, להוריד את כמות האור והגירויים הקוליים. הרעיון הוא לא לייצר תנאי מעבדה לשינה אבל גם לא להפריע לשינה .
בכל מקרה הנחיות משרד הבריאות ממליצות על שינה על הגב בשנה הראשונה אך סביב גיל ארבעה , חמישה חודשים , ילדך ילמד להתהפך ויישן איך שנוח לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)