שכיבה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכיבה על הבטן
    רוית
    01/05/2014

שלום,
    הבן שלי בן חודש ושבוע, הוא נולד פג בשבוע 36 כך שהגיל המתוקן שלו הוא כמעט 3 שבועות. כולם אומרים לי להשכיב על הבטן בזמן ערות כדי שיתרגל את הרמת הראש הבעיה היא שכמעט ואין לו זמן ערות שהוא לא אוכל, בוכה להחלפת חיתול או בוכה לאוכל.
    כאשר ניסיי לשים אותו על הבטן הוא אחרי שתי דקות התחיל לבכות בהן הוא הרים את הראש.
    יש לציין שכשר אני לוקחת אותו לגרפס הוא מרים את הראש מאד יפה ואפילו מחזיק אותו מספר שניות יציב לבד.
    מה עושים? איך אפשר לתרגל במצב הזה בכל זאת?
    מה לעשות עם הבכי ההסטרי שלו ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכיבה על הבטן

הוספת תגובה

• שכיבה על הבטן - תגובה

דבי גרוס דולב
    01/05/2014

הי רוית
    שכיבה על הבטן אכן חשובה להתפתחות התינוק אבל חשוב להתיחס לגילו של בנך ובטח לגיל המתוקן. המשיכי להשכיב על הבטן כשמתאפשר אבל אין טעם לעשות במחיר של בכי. נסי להניח אותו על הבטן ומייד להוסיף מגע מנחם על הגב- טפיחות, לחיצות עדינות כנגד הרצפה והעברת ידייך על גופו מלמעלה מטה. כשמתחיל בכי כדאי להרים, להרגיע וכשמתאפשר, לנסות שוב.
    הרמת הראש בעת החזקה לגרפס איננה כמו שכיבה מאוזנת על הבטן.
    סביר להניח שעם גדילת התינוק יגדל גם זמן העירות שלו ויהיה לכם יותר זמן לתרגל.
    בינתיים הכל בסדר.

בברכה
    דבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו