מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות פעוט בן חודשיםאור09/07/2014
בוקר טוב,
הבת שלי בת חודשים , עדין לא מיישרת רגלים , הרגלים עדין מכופפים למעלה ובקושי מיישרת ואם אני מיישרת לה היא בוכה ... האם זה תקין? יש צורך לפנות לרופא?
הכף הרגל אצלה הולכות טיפה פנימה בצורת ירח.. האם יש קשר?
באיזה גיל היא כבר צריכה לבד למתוך רגלים?
באיזה גיל היא כבר צריכה לזחול?
ובאיזה גיל צריכה לדעת להתהפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות פעוט בן חודשים - תגובה
דבי גרוס דולב09/07/2014הי אור
ביתך רק בת חודשיים ולכן זה בסדר גמור שתהיה במצב של כפיפה, כמו ברחם. אין צורך ליישר לה את הרגליים אלא לתת לזמן ולכח הכובד לעשות את שלהם.
גם כף הרגל שפונה פנימה תקנה בשלב זה.
התהפכויות מתחילות סביב גיל 4-5 חודשים וזחילה סביב 7-10 חודשים.
בברכה
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
אור16/07/2014כמה פעמים ביום חשוב לשים על הבטן ? וכמה זמן הפעוט בן החודשים צריך לשכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות פעוט בן חודשים - תגובה
ביתך רק בת חודשיים ולכן זה בסדר גמור שתהיה במצב של כפיפה, כמו ברחם. אין צורך ליישר לה את הרגליים אלא לתת לזמן ולכח הכובד לעשות את שלהם.
בברכה
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות פעוט בן חודשים - תגובה
בברכה
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ללמד את התינוק לאחוז כפית
שבי16/07/2014הפעם הראשונה שלי אז סליחה מראש על השאלה :) אני כבר שלושה חודשים נותנת לקטן שלי טעימות השאלה שלי האם בגיל 7חודשים עכשיו אפשר ללמד בכלל או שזה שאיפה מוגזמת אני רוצה שילמד לאכול לבד בנתיים בכל הנסיונות האוכל בסוף מצא דרכו לפה אבל דרך הידיים השבוע חל שיפור אחרי שקניתי כפית מיוחדת של טומי טיפי בהמלצת טיפת חלב שיותר מותאמת ליד התינוק וגם הפיה רכה ובאמת הוא מצליח להחזיר אותה ומנסה להשתמש בה ולהפתעתי מצליח לפעמים אבל חשוב לי לדעת האם יש דרך להראות לו אחיזה נכונה והאם להתעקש על זה בכלל או לתת לו ללמוד לבד ולהתנסות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ללמד את התינוק לאחוז כפית - תגובה
נירה מירון24/07/2014שלום לילי
משום מה השאלה שלך נבלעה בשאר השאלות- התנצלותי. אכילה בכפית מחייבת תאום עין יד, יכולת מוטורית לאחוז כפית, לאסוף בעזרתה מזון ולהובילה לפה. היכולת הזו מתפתחת רק בגיל מאוחר יותר, בין שנה וחצי לשנתיים. עם זאת , כאשר אנחנו מאפשרים לילד לאכול בידיו הוא משכלל את יכולתו ךאחוז באחיזת פינצתה, להוביל את ידיו אל פיו, לשלוט בכמות המזון שיכניס לפיו ועוד. זה שלב חשוב ולא כדאי לוותר עליו למרות שכמות המזון שמגיעה בפועל אל פיו מצומצמת והרוב מוצא דרכו אל הרצפה או הבגדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)