מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה וכו אצל תינוקות בת חודשיים וחצנוגה26/10/2014
שלום
אשמח לעזרה
תינוקות בת כמעט 3 חודשים יונקת עם קצב התפתחות תקין וטוב לפי טיפת חלב .
במהלך היום עושה הפסקות באוכל של 3 שעות ולפעמים 4 ו5 שעות
בלילה נרדמת לבד במיטה לאחר מקלחת ואוכל ב 21. ישנה טוב עד 1 בלילה בערך.
לאחר ההאכלה של השעה 1 לא מצליחה לישון כמעט בכלל מתפתלת ועושה קולות אני מניחה שאלו עדיין גזים? אוכלת עוד פעם בערך ב5
מה קורה לאחר ההאכלה של 1 שהיא כל כך לא רגועה ולא היא ולא אני מצליחות לישון כל הלילה..
.לאחר האכלה של חמש היא ישנה עד 9 בערך
האם יש משהו שאפשר או כדאי לשנות בסדר יום או בכלל? היא גם כל הזמן משפשפת את העיניים והפנים יש לה יובש אבל אני מורחת לה משחה השאלה אם מגרד לה או אולי סיבה אחרת
תודה רבה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה וכו אצל תינוקות בת חודשיים וחצ - תגובה
נירה מירון04/11/2014שלום נוגה
בגיל שלושה חודשים עדיין ייתכנו פרקי ערות בלילה. למרות הקושי יש לנהוג בלילה בצורה שונה מביום. לשמור על חשיכה, ולא לשחק או להרבות בדיבור. נשמע שיש לבתך הרגלי שינה טובים וחבל לקלקל אותם. גם שעת ההשכבה סבירה לגילה.
ככל שהתינוק מתבגר ועד לגיל חצי שנה- הלילות בדרך כלל מסתדרים. הקפידי להמשיך ולתת לה להרדם בכוחות עצמה ובמיטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)