תינוקת בוכה בת 4 חוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בוכה בת 4 חוד
    מיה
    01/02/2015

היי..הבת שלי בת 4 וחצי חוד ויש לי שאלה...מאז שהיא בת 3 חודשים כל פעם שאני הולכת איתה לבית אחרים כמו חברה דודה אחות היא מתחילה לבכות ללא הפסקה ברגע שרק הגענו היא פשוט לא נרגעת עד שאני לא מחזיקה אותה וגם אז לכמה דק וממשיכה אני מאוד מוטרדת מזה כי כאשר אני יוצאת איתה לגינה או לקניון ליד הבית היא לא בוכה בכלל וגם בבית לא בוכה היא ממש לא בכיינית היא מחייכת המון וגם נהנת אלא רק כאשר אנחנו בבתים אחרים בוכה ממש חזק עם דמעות והכל וברגע שאנחנו חוזרות הביתה היא חוזרת לעצמה כאילו כלום..האם זה טבעי או משו חריג..כי בנתיים זה לא עובר וקשה לי כל היום להיות איתה בבית...אשמח למענה מקצועי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בוכה בת 4 חוד

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

מיה
    01/02/2015

כי כאשר היא רואה פרצוף חדש זאת אומרת בן אדם שהיא לא מכירה היא עושה פרצוף עצוב וקצת בוכה ואז אחרי 10 דק שמשחקים איתה היא כבר נרגעת ומחייכת ומתרגלת אליו...אולי היא רגישה מדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בוכה בת 4 חוד - תגובה

נירה מירון
    01/02/2015

שלום מיה. לכל תינוק הטמפרמנט שלו. יש ילדים שפחות קל להם במעברים או בשינויים. הם צריכים תמיכה רבה יותר ותיווך רב יותר של ההורה. את צריכה לנווט בין הצורך של הילדה בתיווך לבין הרצון שלך לצאת מהבית ולבלות זמן נעים בחוץ. אם את מעוניינת בהדרכה כחתך צד לבצע זאת הלכה למעשה את מוזמנת להתקשר אלי. נירה מירון- יועצת שינה והתפתחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו