לימוד הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד הליכה
    אנה
    05/04/2015

היי
    התינוק שלי בן שנה, עומד והולך בצידה לאורך רהיטים. כל אחד מקרובי המשפחה שלנו מתעקש להוליך אותו תוך אחיזה בבתי השחי, ואני צריכה להלחם איתם שלא יעשו את זה. אני יודעת שלא רצוי להוליך תינוקות שלא הולכים, האם זה יכול לגרום נזק או עיכוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימוד הליכה

הוספת תגובה

• לימוד הליכה - תגובה

דבי גרוס דולב
    05/04/2015

הי אנה
    הולכת תינוק אכן לא מומלצת ובטח שלא דרך בית השחי או בהושטת ידיים כיוון שהדבר עלול לגרום לתינוק לייצר שיווי משקל משובש עם הטיית הגוף קדימה, כמו בזמן ההולכה. אם מאוד רוצים להוליך כדאי לעשות זאת תוך הושטת ידיים לתינוק בגובה מותניו.

בברכה
    דבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעודד הליכה

אנה
    06/04/2015

היי
    תודה,
    עוד שאלה - צעצוע מעודד הליכה, כמו עגלת עץ נמוכה עם ידית בגובה החזה של התינוק שצריך לדחוף אותה כדי ללכת - זה בריא לתינוק?
    מה עדיף? לתת לו אביזרים כמו שתיארתי כדי שיסתובב ברחבי הבית או להמתין שיתפתח בלי זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעודד הליכה - תגובה

דבי גרוס דולב
    06/04/2015

הי אנה
    האביזרים שתיארת הם בסדר גמור אבל כדאי גם לתת לתינוק את הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו