בן שנה ותשע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ותשע
    טל
    16/06/2015

היי בנות
    מקווה שתוכלנה לעזור לי.
    בני בן שנה ותשע, סקרן שובב ותמיד מלא מרץ שיהיה בריא.
    בחודש האחרון, כשיושב בכסא האוכל לאכול, באמצע הארוחה, משהו במוח מסתובב לו כנראה, לפתע פתאום הוא תופס את האוכל ומפורר ומועך אותו בידיו, עוסה דייסה ומעיף הכל על הרצפה. וגם ממשיך ללכלך את המגש ולמרוח הכל ולזרוק על הרצפה, זאת לעיתים
    לפני שסיים לאכול.
    עליי לציין שהוא אוכל הכל ונהנה לטעום דברים חדשים. אני מכינה לו הכל מהכל, אוכל מגוון.
    לא יודעת מה קרה פתאום, זה קורה בכל ארוחה. בא לי לתפוס בידיו ולצעוק עליו שיפסיק מיד! מה זה הדבר החדש הזה....
    ממש פרצוף של שובב זורק מעיף הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ותשע

הוספת תגובה

• בן שנה ותשע - תגובה

נירה מירון
    16/06/2015

התגובה בהמשך לשאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתרון שלי מצמיד הקסם !

הדס
    17/06/2015

כמה מוכר המצב גם בת שלי ככה זורקת הכל לכן קניתי פטנט מדהים נקרא מצמיד הקסם של חברת טומי טיפי זה כמו תחתית לצלחת בעזרת ווקום מחזיק את הצלחת במקום ככה לפחות הצלחת לא על הרצפה ! וכמובן סבלנות אני מסבירה שוב ושוב שלא זורקים אוכל ואחרי כמה נסיונות מורידה מהשולחן ומחזירה רק אחרי שאני אומרת לה נחרצות בלי כעס כעובדה שאם היא זורקת אני לוקחת את האוכל ! אחרי כמה פעמים ובכי זה עבד .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו