רפלקס מורו מוגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקס מורו מוגבר
    לילי
    07/08/2015

שלום. לפני כחודשיים וחצי ילדתי את בני השלישי בלידה רגילה והכל היה תקין . ברצוני לשאול שאלה בנוגע לרפלקס מורו אשר ידוע לי כ הוא קיים אצל תינוקות כרפלקס הישרדותי עד גיל שנה בערך... מה שכן, שמתי לב שאצל בני הרפלקס הזה ממש מוגבר וקורה לעיתים תכופות. אני יכולה להניח אותו על המיטה, על הגב, ופתאום הוא נבהל והרפלקס מתרחש ואחרי כמה שניות שוב...ושוב...אחד אחרי השני...והוא נורא נבהל מזה ובוכה.
    אני לא זוכרת שלשני בניי האחרים זה היה כך ורציתי לדעת מדוע זה קורה והאם זה תקין שזה קורה יחסית הרבה ולעיתים אף ברצף....וכל פעם שזה קורה לו הוא נבהל ובוכה.

תודה מראש
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלקס מורו מוגבר

הוספת תגובה

• רפלקס מורו מוגבר - תגובה

נירה מירון
    10/08/2015

רפלקס מורו הוא אכן רפלקס השרדותי. פירושו שסביב גיל שלושה חודשים הוא עוזב את מערכת העצבים ומתחלף ברפלקסים של שיווי משקל. יש תינוקות שרפלקס זה חזק יותר אצלם מתינוקות אחרים. הדרך להיפטר מרפלקס מורו היא לאפשר לתינוק חוויות של תנועה,מגע עמוק ויציאה משיווי משקל. אני מציעה לגשת לאבחון מסודר אצל מדריכת התפתחות על מנת לאבחן שאכן הרפלק מאד חזק ועל מנת להנחותך כיצד לסייע לתינוקך. מדובר בתרגילים ודגשים פשוטים שההורה יכול לעשות בעצמו לאחר הדרכה נכונה.

נירה מירון- ייעוץ שינה והתפתחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו