מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלקס מורו מוגברלילי07/08/2015
שלום. לפני כחודשיים וחצי ילדתי את בני השלישי בלידה רגילה והכל היה תקין . ברצוני לשאול שאלה בנוגע לרפלקס מורו אשר ידוע לי כ הוא קיים אצל תינוקות כרפלקס הישרדותי עד גיל שנה בערך... מה שכן, שמתי לב שאצל בני הרפלקס הזה ממש מוגבר וקורה לעיתים תכופות. אני יכולה להניח אותו על המיטה, על הגב, ופתאום הוא נבהל והרפלקס מתרחש ואחרי כמה שניות שוב...ושוב...אחד אחרי השני...והוא נורא נבהל מזה ובוכה.
אני לא זוכרת שלשני בניי האחרים זה היה כך ורציתי לדעת מדוע זה קורה והאם זה תקין שזה קורה יחסית הרבה ולעיתים אף ברצף....וכל פעם שזה קורה לו הוא נבהל ובוכה.
תודה מראש
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקס מורו מוגבר - תגובה
נירה מירון10/08/2015רפלקס מורו הוא אכן רפלקס השרדותי. פירושו שסביב גיל שלושה חודשים הוא עוזב את מערכת העצבים ומתחלף ברפלקסים של שיווי משקל. יש תינוקות שרפלקס זה חזק יותר אצלם מתינוקות אחרים. הדרך להיפטר מרפלקס מורו היא לאפשר לתינוק חוויות של תנועה,מגע עמוק ויציאה משיווי משקל. אני מציעה לגשת לאבחון מסודר אצל מדריכת התפתחות על מנת לאבחן שאכן הרפלק מאד חזק ועל מנת להנחותך כיצד לסייע לתינוקך. מדובר בתרגילים ודגשים פשוטים שההורה יכול לעשות בעצמו לאחר הדרכה נכונה.
נירה מירון- ייעוץ שינה והתפתחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)

(1).jpg)