קושי רב הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי רב הרדמות
    לנה
    16/08/2015

שלום רב
    בני בן השלושה חודשים חווה קושי רב בהרדמות אחרי משחק .כאשר אני מנסה להשכיבו לישון אחרי האוכל ומשחק של שעה עד שעה וחצי, הוא מתנגד ובוכה למשך דקות ארוכות עד שנרדם. יש לציין שאני משכיבה אותו ביידים אחרת אין סיכוי שירדם. אך גם לאחר שלמדתי לזהות את סימני העיפות ואני מקדימה ומנסה להשכיבו לפני שמראה סימנים אלו, גם אז הוא מתעצבן כי לפי דעתי מעוניין להמשיך לשחק. אני מתקשה למצוא את דרך האמצע.יש לציין שהוא תינוק סקרן ופעלתן.
    נקודה נוספת שעליה אשמח לקבל מענה היא כאשר אני משכיבה אותו באוניברסיטה או מתחת למובייל הוא מתלהב משמיע קולות וועושה המון תנועות של ריצה ברגליו עד שמתעייף ומתחיל לבכות קלות.האם זה נורמאלי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי רב הרדמות

הוספת תגובה

• קושי רב הרדמות - תגובה

נירה מירון
    23/08/2015

שלום לנה

בגיל 3 חודשים חלק מהתינוקות עדיין זקוקים לעזרת הוריהם על מנת להרדם.
    עם זאת לאט ובהדרגה כדאי להפחית את המעורבות בתהליך ההרדמה. בימים הראשונים הניחי אותו במיטה כשמנומנם וסייעתי לו להרדם בטפיחות וקול מונוטוני ואחרי כמה י ימים השכיבי אותו מיד במיטה והמשיכי עם טפיחות וקול. לאט לאט הפחיתי שימוש במגע ובקול.
    לגבי תנועות הרגליים זה תקין לגמרי. אל תשכחי להרבות גם בהשכבה על הבטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו