סביבה מתפחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סביבה מתפחת
    אורין
    23/09/2015

שלום אני אמא לפעוט בן שנה וחצי. ילד סקרן פעיל וחייכן. הוא איננו במעון אלא איתי בבית . אני הייתי רוצה לדעת אלט גרויים עליי לספק לו על מנת שימצה את מחוא הפוטנציאל שלו. אני מאפשרת לו משחק חופשי עם. כדורים. קוביות לגו קופסאות שונות גרוטאות שונות במרקמים שונים. אני יוצאת איתו לטיולים גני שעשועים משחק במים באמבטיה סיפור כל ערב חפני השינה , משתדלת לדבר איתו במהלך היום. אולם אני לא מוצאת זמן למשחק דידקטי. ניסיתי לשחק עימו בקוביות והוא משחק 5 דקות ומעדיף לשחק לבד ולפרק את המגדל לא ממש יושב ובונה. האם זה בסדר? האם אני מחסירה ממנו משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סביבה מתפחת

הוספת תגובה

• למה לא עונים

אורן
    09/10/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביבה מתפחת - תגובה

נירה מירון
    10/10/2015

שלום אורין
    נשמע שאת משקיע מאד, ומתאימה את הפעילות לגיל ילדך.
    לכל ילד יש העדפות ויתכן שילדך פחות מעדיף בשלב זה משחקים הדורשים ישיבה רציפה. תמשיכי להציע לו משחקים מסוג זה, ככל שיתפתח שפתית יהיה לו קל יותר לשחק במשחקים מסוג זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו