ישיבה אצל בת שנה וחודשיים שאיננה מעוניינת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה אצל בת שנה וחודשיים שאיננה מעוניינת
    מישהי מודאגת
    05/03/2016

הבת שלי בת שנה וחודשיים בגלל טורטיקולוס והיפוטניה היא במעקב אצל פיזותרפיסט . הטורטיקולוס נעלם כבר כשהייתה בת 6 חודשים יש שיפור במצבה . היא זוחלת על 4 . עולה יויורדת מדרגות מביאה את עצמה לעמידה והולכת בין הרהיטים כמובן באמצעות תמיכה היא נשענת על הספה ולפעמים אפילו עוזבת יד ונשענת על יד אחת .
    הבעיה בישיבה היא לא רוצה לשבת בכלל כשאני מושיבה אותה היא יושבת כמה דקות ואז מביאה את עצמה למצב של עמידה או זחילה . כשהיא זוחלת להביא צעצוע למשל היא מביאה אותה ואז מסתובבת על גבה ומשחקת עושה הכל ואז מעדיפה להיות על גבה שוכבת ומשחקת זה רגיל ? כשאני מושיבה אותה גבה כאילו כפוף וגם הכתפיים כלומר לא ישיבה זקופה וזה ממש לכמה דקות הגננת הדאיגה אותי אמרה שאין מצב שתלך בלי שתשב . זה נכון ?
    מה לעשות יש צורך בצילום עמוד השדרה או שלתת לזמן לעשות את שלו כי היא עושה דברים יותר קשים אני חוששת שבגן מרוב שניסו להושיב אותה כבר בגיל 9 חודשים היא כבר לא רוצה ולא מעוניינת . הפיזוטרפיסט אומר שדווקא הוא מרוצה מההתפתחות שלה ומתרשם לטובה מהישיבה שלה . וכשהיא על גבה שוכבת היא לא מצליחה לשבת או להרים את עצמה ללא תמיכה או עזרה רק כשהיא מסתובבת וזוחלת נשענת על משהו ואז מצליחה לעמוד . האם ההתפתחות שלה מהתיאור שלי נראו תקינים . סליחה על האורך אני אמא שפשוט דואגגגגגגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

מישהי מודאגת
    06/03/2016

בשישי הושבתי אותה במשך 5 דקות ואז כל פעם הארכתי את הזמן התנגדה המון . אחר כך הצלחנו לשבת במשך 10 דקות והיום רבע שעה כל פעם 3 פעמים ביום עד שעה היא ישבה ושיחקה בקוביות . הכל כאשר סביבה מול עיניי כדי שתרצה .
    איך אעזור לה להביא את עצמה ממצב שכיבה לישיבה בלי עזרה ?
    האם לבקש מהגננת לא להושיב אותי כי כנראה שהיא לא רוצה איתה או לאפשר לה הרי המכשול הראשון בעיניי הלך ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה אצל בת שנה וחודשיים שאיננה מעוניינת - תגובה

נירה מירון
    08/03/2016

שלום רב. לצורך ישיבה ממושכת נדרשים שרירים זוקפי גב חזקים. לאור תאורך אני מסיקה שההיפוטוניה מקשה על ישיבה ממושכת . ההיפוטוניה גם תגרום לעיכוב בהליכה ולכן העבודה צריכה להתמקד בהיפוטוניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו