התהפכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות
    יהודית
    02/06/2007

בתי בת 9 וחצי חודשים עדיין לא מתהפכת לבד אני שמה אותה על הבטן והופכת אותה לכל הכוונים
    אבל היא לא רוצה להיות על הבטן ובוכה כשהיא על הבטן היא שמה מרפקים ושוכבת על המרפקים לא מנסה להתהפך אפילו שכבר קשה לה להיות על הבטן איך אני יכולה לגרום לה להתהפך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות

הוספת תגובה

• התהפכות

עינת דולב-הדס
    03/06/2007

הי אמא,
    חסרים לי פרטים כדי שאוכל לענות באופן מקצועי. האם דיברו אתך פעם בטיפת חלב או אצל רופאת ילדים על היפוטוניה? טונוס שרירים מוגבר? טורטיקוליס? נראה שיש משהו שמעקב את ההתפתחות התקינה של בתך אולם קשה לי לשים את האצבע משום שחסרים לי פרטים.
    מחכה למידע נוסף
    עינת דולב הדס
    מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
    www.first-step.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דבי גרוס דולב
    03/06/2007

היי יהודית,

חסרים המון פרטים לגבי בתך על מנת שנוכל ליצור איזשהו אבחון משמעותי.
    האם היא שכבה על הבטן? איך היא שוכבת על הבטן ? אני ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים שקשורים בהתפתחות תינוקות שכתבתי שנמצאים באתר BOEK . חפשי עידן דולב.
    מעבר לכך, אני חושב שאת צריכה לשקול הכוונה מקצועית ע"י איש מקצוע, לא הייתי מתעכב.
    עידן דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו