מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התהפכותיהודית02/06/2007
בתי בת 9 וחצי חודשים עדיין לא מתהפכת לבד אני שמה אותה על הבטן והופכת אותה לכל הכוונים
אבל היא לא רוצה להיות על הבטן ובוכה כשהיא על הבטן היא שמה מרפקים ושוכבת על המרפקים לא מנסה להתהפך אפילו שכבר קשה לה להיות על הבטן איך אני יכולה לגרום לה להתהפך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התהפכות
עינת דולב-הדס03/06/2007הי אמא,
חסרים לי פרטים כדי שאוכל לענות באופן מקצועי. האם דיברו אתך פעם בטיפת חלב או אצל רופאת ילדים על היפוטוניה? טונוס שרירים מוגבר? טורטיקוליס? נראה שיש משהו שמעקב את ההתפתחות התקינה של בתך אולם קשה לי לשים את האצבע משום שחסרים לי פרטים.
מחכה למידע נוסף
עינת דולב הדס
מדריכת ליווי התפתחותי בשיטת "צעד ראשון"
www.first-step.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דבי גרוס דולב03/06/2007היי יהודית,
חסרים המון פרטים לגבי בתך על מנת שנוכל ליצור איזשהו אבחון משמעותי.
האם היא שכבה על הבטן? איך היא שוכבת על הבטן ? אני ממליץ לך לקרוא קצת מאמרים שקשורים בהתפתחות תינוקות שכתבתי שנמצאים באתר BOEK . חפשי עידן דולב.
מעבר לכך, אני חושב שאת צריכה לשקול הכוונה מקצועית ע"י איש מקצוע, לא הייתי מתעכב.
עידן דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)