רגליים קפוצות אצל תינוקת בת 4.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים קפוצות אצל תינוקת בת 4.5 חודשים
    אני
    21/01/2017

שלום

התינוקת שלי בת 4.5 חודשים, התהפכה מהבטן לגב מספר ניכר של פעמים (לאחרונה קצת הפסיקה).. שוכבת יפה על הבטן , אוחזת בחפצים וכו'. אולם שמתי לב מזה זמן רב, שתמי כשהיא שוכבת על הבטן הרגליים קפוצות כלפי מעלה, כלומר הירכיים על המזרן והשוקיים באוויר. ניסיתי בעזרת מגע עמוק ועויסוי ליישר לה אותן והרגשתי עד כמה היא חזק בענין. אני חוששת שזה ישפיע על הזחילה בהמשך ויגרום לה למשוך את הגוף כמקשה אחת. מה ניתן לעשות? מהגב לבן היא מתהפכת רק חצי דרך בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגליים קפוצות

נירה מירון
    15/02/2017

זה נובע לרוב משכיבה מועטה על הבטן ושכיבה מרובה על הגב. כדאי לאפשר לה לשכב כמה שיותר על הבטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים קפוצות אצל תינוקת בת 5 חודשים

אני
    16/02/2017

כפי שכתבתי שוכבת יפה על הבטן גם די הרבה במשך היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים קפוצות

נירה מירון
    16/02/2017

כתבת ששוכבת יפה. האם בפועל אכן משכיבים אותה ? כמה זמן ביום? האם את משתמשים בטרמפולינה? האם משתמשים במנשא?מאיזה סוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו