בת 5 שבועות מתפתלת מכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5 שבועות מתפתלת מכאב
    שקד
    12/02/2017

שלום
    הייתי שמחה לעזרה לגבי כמה שאלות.
    בתי בת חודש ושבוע ניזונה מנוטרילון,
    היא סובלת מגזים, בכמה ימים האחרונים קורה לנו מצב חדש,
    בחלק מהארוחות כאשר מכניסים לה את הבקבוק לפה היא מתחילה להתפתל ומאדימה.
    ומיד אני מוציאה את הבקבוק שזה קורה והיא נרגעת והכל בסדר וככה נמשך זמן רב בהאכלות.
    ממה זה נובע?...ואיך מתמודדים עם המצב הזה?
    כל האכלות הופכות לאתגר רציני מאוד.

בקשר לסימיקול.
    בהוראות השימוש כתוב לתת לפני כל ארוחה רציתי לדעת האם זה בסדר לתת באמצע הארוחה רק כאשר אני רואה שהיא מתפתלת וסובלת? והאם יכול להיות שהסימיקול קצת מרדים אותה?

ודבר אחרון אני רואה שהרבה פעמים בכמה ימים האחרונים שהיא מנסה לעשות קקי אבל מכווצת את פי הטבעת. איך ניתן לעזור בזה או ללמד אותה לשחרר?
    מתי כל הדברים האלה חולפים?

אשמח לתשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 5 שבועות מתפתלת מכאב

הוספת תגובה

• בת 5 שבועות

נירה מירון
    15/02/2017

שלום שקד
    לגבי התאמה של המזון איני יכולה להמליץ על מזון מסוים. אפשר להתייעץ עם רופא ילדים. אם היא מתנגדת להאכלה יתכן שההאכלה אינה בזמן מתאים. אני לא ממליצה על שימוש רב במשככי כאבי גזים למינהם. התרופה היעילה ביותר לכאבי בטן היא שימוש מרובה במנשא בד בתנוחת בטן אל בטן. תנוחה זו יעילה מאד גם להתקבעות מפרקי הירך במקומם הנכון. אפשרות נוספת היא השכבה על הגב בפוף תינוקות בזמן ערות ובחלק משנות היום. איני מציעה להפשיט אותה, או להפריע לה בזמן שהיא עושה צרכים. זה כשלעצמו עשוי להפריע. שימי לב שעושה את מספר הצרכים הרצוי ( בגיל זה מתן צואה פעם בכמה ימים אינו נחשב עצירות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו