מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 5 שבועות מתפתלת מכאבשקד12/02/2017
שלום
הייתי שמחה לעזרה לגבי כמה שאלות.
בתי בת חודש ושבוע ניזונה מנוטרילון,
היא סובלת מגזים, בכמה ימים האחרונים קורה לנו מצב חדש,
בחלק מהארוחות כאשר מכניסים לה את הבקבוק לפה היא מתחילה להתפתל ומאדימה.
ומיד אני מוציאה את הבקבוק שזה קורה והיא נרגעת והכל בסדר וככה נמשך זמן רב בהאכלות.
ממה זה נובע?...ואיך מתמודדים עם המצב הזה?
כל האכלות הופכות לאתגר רציני מאוד.
בקשר לסימיקול.
בהוראות השימוש כתוב לתת לפני כל ארוחה רציתי לדעת האם זה בסדר לתת באמצע הארוחה רק כאשר אני רואה שהיא מתפתלת וסובלת? והאם יכול להיות שהסימיקול קצת מרדים אותה?
ודבר אחרון אני רואה שהרבה פעמים בכמה ימים האחרונים שהיא מנסה לעשות קקי אבל מכווצת את פי הטבעת. איך ניתן לעזור בזה או ללמד אותה לשחרר?
מתי כל הדברים האלה חולפים?
אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 5 שבועות
נירה מירון15/02/2017שלום שקד
לגבי התאמה של המזון איני יכולה להמליץ על מזון מסוים. אפשר להתייעץ עם רופא ילדים. אם היא מתנגדת להאכלה יתכן שההאכלה אינה בזמן מתאים. אני לא ממליצה על שימוש רב במשככי כאבי גזים למינהם. התרופה היעילה ביותר לכאבי בטן היא שימוש מרובה במנשא בד בתנוחת בטן אל בטן. תנוחה זו יעילה מאד גם להתקבעות מפרקי הירך במקומם הנכון. אפשרות נוספת היא השכבה על הגב בפוף תינוקות בזמן ערות ובחלק משנות היום. איני מציעה להפשיט אותה, או להפריע לה בזמן שהיא עושה צרכים. זה כשלעצמו עשוי להפריע. שימי לב שעושה את מספר הצרכים הרצוי ( בגיל זה מתן צואה פעם בכמה ימים אינו נחשב עצירות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)