מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה לשיריויקי25/05/2008
היי שירי
רציתי לשאול אני עושה את התרגילים שאמרת לי , אבל הוא לא מצליח להשאר בסוף יותר מ-2-3 דקות על הבטן , אבל הוא מרים יפה את הראש
בנוסף אני לא שמה אותו לישון על הבטן כי איך שאני הופכת אות הו מתעורר ומתחיל לבכות.
האם יש משהו שאולי אני עושה שלא נכון , מה הדברים שיכולים להיות לא נכון שאני מבצעת.
בנוסף שמתי לב שאני הופכת אותו בסוף מהצד לבטן היד שלו נמחצת , ואני מזיזה לו אותה האם בסדר?
לגבי הידיים הוא כבר התחיל לתפוס נשכן ולהושיט יד ולגעת בצעצועים
וכשאני מאכילה אותו הוא שם ידיים על הבקבוק כאלו מחזיק לבד , וגם שהוא נרדם שם יד על המוצץ , תופס את השמיכה ושם על הפנים.
הוא משלב ידיים כל הזמן כלומר יד אוחזת יד - זה אומר שהידיים באות לכיוון האמצע האם זה מצביע על שיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לויקי
שירי קאשי26/05/2008הי ויקי,
כל הסימנים שאת מתארת אכן מצביעים על תחילתו של שיפור. כשהוא מגיע לבטן והיד נמצאת מתחת לחזה תנסי קודם להביא אותו לכך שיוציא לבד לפני שאת מוציאה לו. את יכולה לאחוז בתחתית האגן וללחוץ מעט למטה ואחורה. לחץ על פלג גוף תחתון עוזר לפלג הגוף העליון להתרומם וכך יוכל לשחרר את היד. חשוב שילמד לעשות זאת לבד על מנת שיוכל לבצע גם כשהוא יתהפך ולא תהיה לידו באותו רגע. אם הוא לא מוציא את כמובן יכולה לשחרר את היד ולהביאה קדימה בכדי שישכב בנוחות על הבטן והידיים יהיו חופשיות לפעילות. לגבי ההעברה לבטן, כל הסוד הוא בבטחון שלך בתנועה ובמהירות. ייתכן שאת עדיין לא מרגישה כל כך בטוח והוא חש את הדקויות שבין אחיזה בטוחה מאוד לכזו שאיננה. המשיכי לנסות מעבר מהיר ומיד להתחיל בטפיחות בישבן לכיוון הראש.
אם משהוא עדיין לא עובד לך כל כך הרגישי נוח להתקשר ואני אנסה לכוון אותך מעט יותר.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)