מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה לידה בת שבועייםאורית07/07/2008
נראה לי שלביתי בת השבועיים התהפכו היום והלילה. בלילה שנתה איננה טובה היא מתעוררת כלאחר שעתיים מאז שאני משכיבה אותה לישון ואז ערה לפעמים אפילו 5 שעות רצוף ורק לפנות בוקר היא שוב נרדמת. בבוקר השינה שלה חזקה ואף קשה לה לקום לאחר 4 שעות.אציין שאני מניקה וכשיא קמה בלילה היא רוצה לינוק למשך יותר משעה. מה עלי לעשות כדי להחליף את שעות השינה או אולי זו בכלל לא הבעייה? תודה ן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה לידה בת שבועיים
שירי קאשי08/07/2008הי אורית,
בגיל שבועיים זו עדיין לא בעיה. היום והלילה עדיין אינם מסודרים וזה לוקח זמן. בכל מקרה את יכולה לעזור לה לסדר את שעות היום בכך שבשעות הלילה תקטיני את הגירויים למינימום (בלי אור, רעש, דיבורים וכו'). לעשות הכל בשקט יחסי ולשדר שזו שעת מנוחה. לעומת זאת במהלך היום לחשוף לאור ולהגביר את הגירויים. עם הזמן השעות יסתדרו. צריך עוד קצת סבלנות.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)