מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמידהמורן05/08/2008
כבר כתבתי שבני בן תשעה חודשים ועדיין אינו זוחל על ארבע ולא עולה לישיבה לבדו שבשבוע האחרון הוא נעמד כשהוא נאחז במשהו דבי כתבה לי שזהו דילוג על שלב ושיש חאפשר לו כמה שפחות לעמוד אני לא מצליחה הוא נעמד בכל הזדמנות ונעזר בכל דבר שהוא רק רוצה הוא כבר לא רוצה להיות על הרצפה ולשחק אלא רק לעמוד אני חוששת שזה יפגי בהתפתחות שלו מה אתם אומרים מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למורן
דבי גרוס דולב05/08/2008הי מורן
מה שהכי חשוב בשלב הנוכחי הוא לבדוק מדוע מעדיף בנך להיעמד ולא לזחול, בד"כ יש לזה תשובה חד משמעית וקושי שעומד שם.
הנושא נראה לי רחב ודורש התייחסות רצינית מזו של ההתכתבות על גבי הפורום. אני ממליצה על פגישה עם מדריכה להתפתחות תינוקות שתיתן אבחון מדויק ובו הסיבה לדילוג על הזחילה ובהתאם לכך- תרגילים לתרגול יומיומי בבית כדי להקל על בנך את העלליה על 6, התיישבות וזחילה.
אשמח גם אני לעמוד לרשותכם בנושא זה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)