ביתי בת השלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת השלושה חודשים
    מאמא אמא
    06/08/2008

שלום רב ביתי בת שלושה חודשים מרימה את הראש יפה אבל לא אוהבת להיות על הבטן כמה שאני שמה אותה היא שונאת את זה. דבר שני אני שמה אותה על מזרן פעילות ויש לה אונבריסטה שהיא נוגעת עם הרגלייים ומפעילה את חלק מהדברים היא מחייכת אל המשחקים ומדברת אליהם. אם אני נותנת לה צעצוע ביד היא אוחזת אותו אבל לאחר כמה שניות מפילה אותו היא גם לפעמים לוקחת מהמזרן פעילות. היא יושנת מ 2100 עד 04:00 מתעוררת אוכלת וחוזרת לישון עד 08:30 מ 08:30 עד 11 או לפעמים 12 ערה ואני מתפעלת אותה אחכ"כ בסביבות 1400 1500 ישנה שוב במשך שעה מתעוררת ואז ערה עד 1800 ישנה שוב ואז ב 1900 קמה וערה עד 2100 וזהו האם זה בסדר. יש לציין שהיא לפעמים נשכבת מעצמה על הצד. היא מחייכת אבל עדיין לא עם קול אבל מגיבה לסביבה ולחפצים ועוקבת אחריהם. והיא גם מדברת עליהם . כמו כן היא מאוד מעדיפה את צד שמאל אבל גם לצד ימין היא מסובבת את הראש אבל לא באותה מידה היית בבדיקה אצל אורטפד והוא אמר שאין כל בעיה עם זה אודה לכם על תשובתכם למה שכתבתי אם הכל נראה תקין יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת השלושה חודשים

הוספת תגובה

• בת שלושה חודשים

שירי קאשי
    06/08/2008

הי אמא,
    ראשית שעות השינה והערות שלו נשמעות תקינות. גם ההתפתחות המוטורית סבירה פרט לחוסר הרצון לשכב על הבטן. בגילה היא כבר צריכה לשהות יותר בנינוחות על הבטן בכדי שההתפתחות המוטורית (שרובה מתרחשת על הבטן) תוכל להתרחש כסדרה. גם בהעדפת הראש לצד אחד נשמע כי עדיין אין העדפה ברורה אבל ייתכן שהיא מפחת כזו. בכדי להמנע מכך חשובה גם השכיבה על הבטן, כיוון שאז כוח הכובד מושך את הראש למרכז (מה שלא קורה על הגב) וגם חשוב שתשכב על שני הצדדים, שתחזיקו אותה על שתי הכתפיים באופן סימטרי, שתאכילו אותה עם הראש כל פעם לצד אחר וכו'.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו