מום לב בעובר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מום לב בעובר.
    חמי
    31/08/2008

שלום , אישתי בחודש ה 8 להריונה. ביום חמישי האחרון היא עברהבדיקת אולטרסאוד נוספת . בבדיקה זו אובחנה ,ע"י האחות , נקודה במרכז לב העובר. האחות אמרה שאין סיבה לדאגה ושנמתין לרופא ,שחוזר ב אמצע ספטמבר מחופש. אני לא מאמין שהיא הייתה ממתינה כשבועיים לפחות לתשובה ולכן אני פונה לפורום זה לעצה. האם מישהי נתקלה בתופעה זו והאם היא יכולה להמליץ על ממוחה מסוים, עצה,טיפ וכו'.. בתודה מראש , חמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מום לב בעובר.

הוספת תגובה

• תגובה לחמי

דבי גרוס דולב
    31/08/2008

הי חמי
    הפורום שלנו אמנם איננו עוסק בנושאים אלה אבל מנסיון רב של היכרות עם תינוקות רבים למדתי שמקדם ההגנה בארץ בכל סימן קטן הוא מאוד מאוד גבוה וכל דבר מעט יוצא דופן נבדק לעומק.
    לכן אני ממליצה בשלב ראשון לשמור על רוגע ואופטימיות ובמקביל לבדוק מי הם הרופאים שמטפלים, דרך הקופה שלך במיקרים כאלה- בד"כ נעשה אקו לב, ולהזמין תור .
    מאחלת לכם הצלחה ובריאות
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקד אקוגני בלב

מאיה
    01/09/2008

שלום אם הכוונה לפי שפת הרופאים "נקודה אקוגנית בלב", אז אפשר להירגע, רוב התינוקות נמצאות נקודות כאלו גם לבני מצאו וכשהוא נולד עשו לו אקו לב והכל היה תקין ולמען הסר ספק נקבע לו תור לגיל חצי שנה- מעקב. אפשר להיות רגועים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו