תינוקת בת 11 חודשים ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 11 חודשים ושבוע
    הילה
    01/09/2008

ביתי נולדה בשבוע 36 (יש לתקן את הגיל). היא זוחלת גחון מגיל שמונה חודשים מתיישבת לבד מגיל 9 חודשים נעמדת לבד מגיל 10 חודשים ומתחילה ללכת מסביב לרהיטים. ברגע שחשבתי שהיא תוותר על הזחילה על 6 למרות שהיא ידעה לעמוד על 6 מגיל שמונה חודשים וחצי וגם לטפס מדרגות. היא התחיל סוף סוף מגיל 10 חודשים ושלושה שבועות לזחול. השאלה שלי-היא נעמדת בערך מגיל 10 חודשים וקצת צועדת לאורך הרהיטים , מתי אני אמורה לראות הליכה ונסיון לעמוד לבד מבלי לאחוז בחפצים. היא מצליחה לאחוז גם רק ביד אחת. כאשר היא אוחזת בכיסא והוא זז היא מפחדת ומתיישבת היא לא הולכת יחד עם הכיסא .מתי היא אמורה לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 11 חודשים ושבוע

הוספת תגובה

• תגובה להילה

דבי גרוס דולב
    01/09/2008

הי הילה
    גיל 11 חודשים הוא גיל מוקדם מכדי לצפות להליכה עצמאית, אפשר להגיד שעד גיל שנה וחצי ללא הליכה אנחנו לא דואגים. מה שנשמע לי יותר חשוב זה דווקא לבסס יותר את הזחילה על6, לצבור שם זמן ונסיון. לכן נסי לעודד אותה לזחול הרבה על 6 ע"י התרחקותך לקצה השני של הבית וקריאת שמה שתזחל אלייך, לשים הרבה אתגרים ומכשולים של כריות על הרצפה כדי לאתגר את הזחילה, ובכלל לחזק את המקום הזה. לגבי הליכה עצמאית, תני לזמן לעשות את שלו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו