לישון לבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לישון לבד
    בלה
    06/09/2008

שלום תינוק שלי בן 7.5 חדשים,לא מוכן לישון לבד או לא מוכן לישון במיטה שלו. הוא נרדם רק איתי, כאשר אני מנסה להעביר אותו למיטה שלו הוא מתעורר מיד, לפעמים עוד לפני ששמתי אותו במיטה עצמה. יש פעמים שהוא מוכן לישון לבד במיטה שלי אבל רק אחרי שהוא נרדם עמוק. דבר הזה הוא נמשך כבר בערך חודש וחצי. מה עלי לעשות ?לשים אותו במיטה שלו ושיבכה? קשה לי עם זה שהוא בוכה:) ואם כן אז כמה זמן לתת לו לבכות. חשוב לציין שהוא מתפתח טוב, הוא זוחל , יודע לשבת לבד, לעמוד ומנסה ללכת, אוכל טוב (אני ממשיכה לינוק אותו בערב ובלילה (אולי זו הבעיה) אם אני בכל זאת שמה אותו במיטה שלו אני מנסה ללטף אותו , אבל שום דבר לא עוזר, הוא בוכה בכי היסטרי , עד שאני מרימה אותו. הורדנו את המיטה שלו לרמה הכי נמוכה - אולי זה מפריע לו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לישון לבד

הוספת תגובה

• לישון לבד

שירי קאשי
    07/09/2008

הי בלה,
    הבעיה שאת מתארת אינה בעיה התפתחותית אך אנסה לעזור לך מנסיוני. בגיל זה יש כבר הרגלים ויש פינוק ולכן השינוי הוא קשה ודומה ממש לתהליך גמילה. אני לא מאמינה בלהשאירו במיטתו שיבכה אלא להרים להרגיע ולהחזיר. בתחילה זה יכול לקרות מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא הולך לישון אבל בהדרגה הוא יקבל את המסר ויתרגל לכך שזהו המקום בו הוא הולך לישון וכן יקבל את הכילים הדרושים לו להרדמות.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו