שינה אצל תינוק בן 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה אצל תינוק בן 9 חודשים
    שרית
    07/09/2008

הבן שלי בן 9 חודשים רציתי לדעת כמה זמן הוא צריך לישון ביום כי אני חושבת שהוא ישן מעט מדי במהלך היום ודבר נוסף נורא קשה לו להירדם בלילה,כל ערב זה פרויקט ועד שנירדם זה רק בידיים וברגע שאני שמה אותו במיטה שלו בכי וצרחות.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה אצל תינוק בן 9 חודשים

הוספת תגובה

• שינה אצל תינוק בן 9 חודשים

שירי קאשי
    08/09/2008

הי פנינה,
    שעות השינה הן מאוד משתנות בין תינוק לתינוק וצריך לראות לגבי כל אחד מה מתאים לו. תינוק בגיל זה לרוב ישן שנת בוקר קצרה ועוד שנת צהריים ארוכה יותר בנוסף לשנת הלילה. יש תינוקות שזקוקים גם לשינה קצרה נוספת בערב. בכדי דעת האם הוא ישן מספיק צריך לראות במהלך היום את התנהגותו הכללית והאם הוא עייף ועצבני. במידה והוא אינו כזה אזי כנראה שהוא ישן מספיק שעות. גם לגבי שנת הלילה חשוב לראות מה ההתנהלות הכללית שלו. אם למשל הוא ישן שינה ארוכה אחה"צ או בערב זה מאוד יכול להשפיע על היכולת שלו להרדם בלילה. גם ההתנהגות הכללית שלו, מידת התנועתיות, מתח בגוף, כל אלו יכולים להקשות על הרדמות. הוסיפי לשגרת ההרדמה שלכם עיסוי. אפילו עשי זאת כשהוא כבר במיטה במקום להרדים על הידיים. העיסוי יכול לתרום להרפייה ורגיעה ולעזור לו לעבור למצב של שינה.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו