תינוקת בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת חצי שנה
    יאיר
    12/09/2008

שלום רב, ביתי בת החצי שנה עדיין לא מתהפכת לשום כיוון. היא נהנית לשכב על הבטן ולהרים את הראש לדקות ארוכות אך בכל נקשור להתהפכות - אין תזוזה. היא מרימה אגן ומחזיקה את כפות רגליה ולפעמים מתהפכת על הצד אך לא מעבר. בנוסף רציתי לשאול האם זה תקין שכאשא מעמידים אותה על רגליה היא לא מיישרת אותן אלא מעדיפה להשאירן כפופות. בגלל שני הנושאים האלה אנו מודאגים מעיכוב התפתחותי שדורש סיוע. אגב, אשתי היתה בקורס התפתחותי ואף משמתמשת בתרגלים שלמדה.. נבקש עצה/ עזרה. נ.ב אציין כי ביתי בהיבטים אחרים חייכנית, מגיבה היטה לסביבה, צוחקת המון ובסה"כ נראה שנהנית מהחיים. עכשיו זהו.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

• תינוקת בת חצי שנה

שירי קאשי
    14/09/2008

הי יאיר,
    בתך אכן נמצאת בסוף הטווח המקובל להתהפכויות אך זו לא הנקודה העיקרית. מה שחשוב הוא לשים לב האם היא כבר נמצאת בתהליך לקראת קיום השלב או לא. במקרה שלכם נראה כי היא עדיין לא מספיק בתוך התהליך ולכן אני מתייחסת לכך כעיכוב. כמו כן הייתי מצפה ממנה כשמחזיקים אותה וכפות הרגליים באות במגע עם המשטח שהיא תפעיל את רפלקס הדחיפה ותיישר את הרגליים. כיוון שאיני יכולה לאבחן דרך הכתוב אני ממליצה מאוד קבל שיעור פרטי ממדריכה שתוכל גם לאבחן את מקור הקושי וגם לכוון אתכם בתרגילים. אין מקום לדאגה רק צורך בחיזוקה ובמתן כיוון נכון להתפתחות איכותית.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו