עזרה עם התינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עם התינוקת
    אורית
    16/09/2008

שלום יש לי תינוקת בת 7 שבועות היא נולדה אחריי לידה קשה וכתוצאה מכך עברנו זמנית להורים שלי שיעזרו לנו , אני מניקה את הילדה אבל מרגישה שהקשר שלי איתה הוא לא חזק במיוחד אני מרגישה שהכל הולך לי קשה ,היא בוכה המון וזה משגע אותי אני לא מצליחה לעשות איתה כלום ותמיד בתחושה שאני עושה משהו לא בסדר ובגלל זה היא לא מפסיקה לבכות אפילו לטייל איתה אני לא מצליחה כי היא מתחילה לבכות אחריי 15 ד' בעגלה ואז צריך להרים אותה בידיים אני יודעת שיש סדנאות או שיעורים שיכולים לתת לי כלים להתמודד איתה אולי שיטות להרגיע אותה להרדים אותה וכו' , אז מה כדיי לקחת ואיפה יש את זה ? אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עם התינוקת

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    17/09/2008

הי אורית
    קודם כל דעי לך שמה שאת עוברת הוא טבעי ומוכר אבל אכן יש דרכים לעזור ולקבל כלים להתמודדות. אשמח לתת לך פרטים נוספים אם תצרי איתי קשר ב-052-8240914
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן את מתגוררת? אולי אוכל לעזור.

לילך ברקו-איי
    20/09/2008

היי אורית, שמי לילך ברקו, ואני בעלת מרכז לליווי התפתחותי ליד בנימינה. נפתחת לי סדנא לגילאי 0-3 חודשים. אם מתאים לך התקשרי אלי ל- 054-4326304. את לא לבד:) לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו