ירידה במשקל!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • ירידה במשקל!!!!!
    עירית לוי
    23/09/2008

    שלום רב!!!! אני מניקה את בני בן ה-5 וחצי חודשים. בזמן האחרון הוא ממש לא רגוע ורק בוכה וצורח ולא רוצה לישון בלילות עד שעות מאוחרת. איך אני יכולה להרגיל את בני לישון בשעות סבירות ומוקדמות בערב? מה גם הייתי עם בני בטיפת חלב והוא ירד במשקל הוא שקל 6600 ועכשיו 6470 מה יכול להיות שההנקה לא מספיקה לו והוא צריך תוספות? בטיפת חלב אמרו לי לתת לו תוספת ופירות וירקות. עוד שאלה רציתי לדעת בני מתהפך רק שהוא על הבטן אבל שהוא על הגב הוא לא מתהפך מה אני אמורה לעשות שהוא יתהפך משני הצדדים. תודה ויום טוב!!!!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל!!!!!

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ירידה במשקל

    שירי קאשי
    24/09/2008

    הי עירית,
    לגבי השינה לא ניתן לתת המלצות חד משמעיות על גבי פורמט זה. נסי לבחון האם ישן יותר מידי במהלך היום, האם שנת הצהריים ארוכה מידי או שישנה שנת אחר הצהריים שאולי פוגמת בעייפות שלו בשעות הערב וכו'. התינוקות גדלים מהר והצרכים שלהם משתנים כל הזמן ותפקידנו כהורים לנסות לזהות ולהתאים עצמנו למצב החדש. גורמים נוספים שיכולים להשפיע על הקושי שלו לישון יכולים להיות שיניים, מחלה או מתח גופני בשל העובדה שהוא הופך לפעיל יותר במהלך היום וכדומה.
    לגבי התזונה, איני מומחית לנושא, אך מה שהציעו לך בטיפת חלב נשמע סביר וכדאי לסמוך על נסיון האחיות בתחום.
    לגבי התהפכויות, זה בסדר שהוא עדיין מתהפך רק לכיוון אחד. את יכולה לתרגל ולשפר את יכולותיו לשני הכיוונים על ידי התרגילים הבאים:
    1.חוויות של תנועה במרחב. תוך כדי משחק איתו, לשנות את האופן בו מחזיקים אותו בקצב מהיר, להרים לאווירון, לרקוד איתו.
    2.גלגול ג'ודו - התינוק שוכב על הבטן. רוכנים מעליו מכניסים יד אחת מתחת לבית השחי ואוחזים בזרוע הנגדית. עם היד השנייה מכופפים את הרגל הנגדית ליד שאוחזים ולאט מתחילים גלגול עד לחצי שכיבה. לשים לב שהראש לא נופל אלא מונח על הרצפה. לתת מעט שהות שהתינוק ישלים את הגלגול בעצמו.
    3.גלגולים במזרון-התינוק במרכז המזרון מרימים משני צדדים וכל פעם על ידי הרמת צד אחר מגלגלים את התינוק מבטן לגב ומגב לבטן. יש לשים לב שהראש נתמך ולא נופל וכן שהידיים קרובות לקו האמצע כך שהן לא מפריעות לגלגול.
    4.בשכיבה על הבטן נגרה עם צעצוע את היד ונרים את הצעצוע כך שתנועת היד המושטת אליו תוביל להעברת משקל ולהתהפכות.
    5. בשכיבה על הגב לאחוז בשתי הרגליים לכופף אחת וליישר את השנייה. הרגל המכופפת מובילה את ההתהפכות לכיוון הבטן.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו