מדוע התינוקת שלי בקושי מחייכת אלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע התינוקת שלי בקושי מחייכת אלי?
    אמא מודאגת
    10/10/2008

בתי התינוקת בת חודשיים וחצי, מחייכת לזרים בקלות ומחייכת לאבא שלה ללא הפסקה. על כל פרצוף או צליל מצחיק שאבא עושה לעברה היא מיד מגיבה בחיוך רחב. אלי לעומת זאת היא בקושי מחייכת. אני ממש צריכה להתאמץ כדי לסחוט ממנה חצי חיוך וזה לא תמיד מצליח... מה משמעות הדבר? האם יתכן כי יש בעיה כלשהי בתקשורת שלי עם התינוקת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאמא מודאגת

דבי גרוס דולב
    11/10/2008

שלום לך
    העובדה שביתך מחייכת היא כבר הוכחה לכך שהכל בסדר. אם את מרגישה שאין לך שום בעית תקשורת מולה הרי שאין בעיה ואני מאמינה שעם הזמן היא תחייך גם אלייך, הכי הרבה מכולם..
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

אמא מודאגת
    11/10/2008

תודה רבה על התגובה המהירה. שאלה קטנה נוספת - האם יתכן כי העדר החיוכים של התינוקת כלפי נובע ממתחים או אולי מתסכול ודכדוך שחוויתי בשבועות הראשונים שלאחר הלידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו