מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילה על 6אורלי16/10/2008
שלום יש לי תינוקת בת 10 חודשים. היא כבר זוחלת על הגחון יותר מ 3 חודשים היא מתיישבת על הברכיים ונעמדת לבד אבל היא לא זוחלת על 6. אני רואה שיש לה גמישות יתר ברגליים - ישר שהיא עולה על הברכיים היא מתגלשת וזוחלת על הגחון. איזה תרגילים אני יכולה לעבוד איתה שהיא תתחיל לזחול על 6?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאורלי
דבי גרוס דולב16/10/2008הי אורלי
ציינת בהודעתך מספר אלמנטים- התעכבות בזחילת גחון, התישבות דרך הברכיים וגמישות יתר במפרקי האגן. נראה לי ,במקרים כאלה, שיותר נכון לקבל אבחון מעמיק יותר מאשר על גבי פורום.
בד"כ גמישות יתר "הולכת" יחד עם טונוס שרירים מעט נמוך, דבר שעלול לעכב זחילה על 6 ובכלל להפריע בהתפתחות התקינה. אבל זוהי כמובן רק הנחה. כדי לעשות עבודה יסודית נכון יותר יהיה להפגש עם מדריכה להתפתחות תינוקות ולקבל תרגילים אישיים לתרגול יומיומי בבית ולתמוך בהתפתחותה המוטורית של ביתך, אשמח גם אני לעמוד לרשותכם בנושא זה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורלי17/10/2008אין לנו בעיה עם זחילת גחון היא זוחלת מצוין הבעיה היחידה היא שהיא לא זוחלת על שש בגלל הגמישות יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אורלי
דבי גרוס דולב17/10/2008הי אורלי
על זה בדיוק אני מדברת, קראי שוב את תשובתי הקודמת. יש לטפל בגמישות היתר, בטונוס ובזחילת 6.
בברכה
דבי גרוס דולב, יונקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)