זחילה על 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה על 6
    אורלי
    16/10/2008

שלום יש לי תינוקת בת 10 חודשים. היא כבר זוחלת על הגחון יותר מ 3 חודשים היא מתיישבת על הברכיים ונעמדת לבד אבל היא לא זוחלת על 6. אני רואה שיש לה גמישות יתר ברגליים - ישר שהיא עולה על הברכיים היא מתגלשת וזוחלת על הגחון. איזה תרגילים אני יכולה לעבוד איתה שהיא תתחיל לזחול על 6?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה על 6

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

דבי גרוס דולב
    16/10/2008

הי אורלי
    ציינת בהודעתך מספר אלמנטים- התעכבות בזחילת גחון, התישבות דרך הברכיים וגמישות יתר במפרקי האגן. נראה לי ,במקרים כאלה, שיותר נכון לקבל אבחון מעמיק יותר מאשר על גבי פורום.
    בד"כ גמישות יתר "הולכת" יחד עם טונוס שרירים מעט נמוך, דבר שעלול לעכב זחילה על 6 ובכלל להפריע בהתפתחות התקינה. אבל זוהי כמובן רק הנחה. כדי לעשות עבודה יסודית נכון יותר יהיה להפגש עם מדריכה להתפתחות תינוקות ולקבל תרגילים אישיים לתרגול יומיומי בבית ולתמוך בהתפתחותה המוטורית של ביתך, אשמח גם אני לעמוד לרשותכם בנושא זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורלי
    17/10/2008

אין לנו בעיה עם זחילת גחון היא זוחלת מצוין הבעיה היחידה היא שהיא לא זוחלת על שש בגלל הגמישות יתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אורלי

דבי גרוס דולב
    17/10/2008

הי אורלי
    על זה בדיוק אני מדברת, קראי שוב את תשובתי הקודמת. יש לטפל בגמישות היתר, בטונוס ובזחילת 6.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, יונקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו