מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי היונקתאסתר22/10/2008
שלום רב!!!!!! ביתי כיום בת שנה, ויונקת עד היום אבל פחות מתמיד ,נראה כי בגיל מוקדם יותר הפכה את הציצי למוצץ ואני הקדשתי מחשבה למוצץ לפרקים ,כיום אני ממש מבחינה שהמוצץ חסר להרגעה שלה כאשר היא בוכה ולא מוצאת את עצמה ואין לי איך ועם מה להרגיע אותה ,היא עדיין יונקת ויש לציין שכל ערב אחרי שהיא יונקת אני ממש דוחפת לה את המוצץ אבל זה כשהיא מתוך שינה ולכן נראה כלא יעיל ,במשך היום בגן נרדמת בלעדיו וגם בלילה שחוזרים כעבור כמה דקות למיטה המוצץ כבר מחוץ לפה. שאלתי: האם אם אפסיק את ההנקה לגמרי יש סיכוי למוצץ? והאם אפשר להתעקש בעניין המוצץ גם בגיל זה?? אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציצי במקום מוצץ
שירי קאשי22/10/2008הי שולה,
אני לא רואה שום סיבה להתחיל עם מוצץ בגיל זה. עדיף להמנע ולחסוך את הקושי בגמילה ממנו מאוחר יותר. הגמילה עכשיו צריכה להיות מהציצי (יש סיכוי קטן מאוד שבגיל זה תצליחי להמיר ציצי במוצץ). כיוון שבמהלך היום כשהיא לא לידך היא מסתדרת נפלא ללא מוצץ וללא ציצי הרי שזה נובע מפינוק בלבד. כדאי שאת ההרדמה בערב יעשה משהוא אחר ולא את. בתחילה זה יהיה קשה לבתך לקבל זאת אך קיים צורך להוציא אותך (ואת הציצי) מהמשוואה של טקס ההרדמה.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)