ביתי היונקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי היונקת
    אסתר
    22/10/2008

שלום רב!!!!!! ביתי כיום בת שנה, ויונקת עד היום אבל פחות מתמיד ,נראה כי בגיל מוקדם יותר הפכה את הציצי למוצץ ואני הקדשתי מחשבה למוצץ לפרקים ,כיום אני ממש מבחינה שהמוצץ חסר להרגעה שלה כאשר היא בוכה ולא מוצאת את עצמה ואין לי איך ועם מה להרגיע אותה ,היא עדיין יונקת ויש לציין שכל ערב אחרי שהיא יונקת אני ממש דוחפת לה את המוצץ אבל זה כשהיא מתוך שינה ולכן נראה כלא יעיל ,במשך היום בגן נרדמת בלעדיו וגם בלילה שחוזרים כעבור כמה דקות למיטה המוצץ כבר מחוץ לפה. שאלתי: האם אם אפסיק את ההנקה לגמרי יש סיכוי למוצץ? והאם אפשר להתעקש בעניין המוצץ גם בגיל זה?? אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי היונקת

הוספת תגובה

• ציצי במקום מוצץ

שירי קאשי
    22/10/2008

הי שולה,
    אני לא רואה שום סיבה להתחיל עם מוצץ בגיל זה. עדיף להמנע ולחסוך את הקושי בגמילה ממנו מאוחר יותר. הגמילה עכשיו צריכה להיות מהציצי (יש סיכוי קטן מאוד שבגיל זה תצליחי להמיר ציצי במוצץ). כיוון שבמהלך היום כשהיא לא לידך היא מסתדרת נפלא ללא מוצץ וללא ציצי הרי שזה נובע מפינוק בלבד. כדאי שאת ההרדמה בערב יעשה משהוא אחר ולא את. בתחילה זה יהיה קשה לבתך לקבל זאת אך קיים צורך להוציא אותך (ואת הציצי) מהמשוואה של טקס ההרדמה.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו