בעיית אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אכילה
    ימית
    29/10/2008

לשירי שלום בני בן שנה וחצי ואינו מוכן לאכול שום דבר מוצק הוא ניזון רק מפירות ומרק כמובן טחונים הוא אוהב גם במבה ומעדנים כאשר אני מנסה לתת לו לטעום דברים חדשים כמו לחם שוקולד פרי או ירק שלא נדבר על ביצה שהוא אפילו לא מוכן לפתוח את הפה. כאשר אני מושיבה אותו לידי בכסא אוכל ונותנת לו לטעום הוא צורח ומעיף ואינו מוכן לפתוח את הפה. אני קצת מודאגת כי בספירת דם וביקת דם של ויטמינים ו a2 יצא שחסר לו ברזל מה אני אמורה לעשות עם זה ואיך לתת לו לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית אכילה

הוספת תגובה

• בעיית אכילה

שירי קאשי
    30/10/2008

הי ימית,
    הפורום אינו עוסק בבעיות אכילה ואיני מומחית לכך. מנסיון צריך פשוט להמשיך ולהציע את המאכלים, לא בכוח וללא התעקשות מיוחדת כיוון שזה מגביר את ההתנגדות שלו. כמו כן לאכול יחד איתו ולתת לו דוגמא. עם הזמן רוב הילדים משנים את טעמם ומוכנים לטעום עוד דברים ופתאום אוהבים מאכלים שקודם סרבו להתקרב אליהם. בינתיים אם יש בעיית ברזל, התייעצי עם רופא הילדים לגבי מתן תוספת ברזל. מעבר לכך אני ממליצה לפנות לתזונאית על מנת להעזר בה להרכבת תפריט שכן יכלול את כל מה שהוא צריך ויכיל מזונות חדשים שאולי הוא יסכים לטעום.
    בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
    054-5652502

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו