מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית אכילהימית29/10/2008
לשירי שלום בני בן שנה וחצי ואינו מוכן לאכול שום דבר מוצק הוא ניזון רק מפירות ומרק כמובן טחונים הוא אוהב גם במבה ומעדנים כאשר אני מנסה לתת לו לטעום דברים חדשים כמו לחם שוקולד פרי או ירק שלא נדבר על ביצה שהוא אפילו לא מוכן לפתוח את הפה. כאשר אני מושיבה אותו לידי בכסא אוכל ונותנת לו לטעום הוא צורח ומעיף ואינו מוכן לפתוח את הפה. אני קצת מודאגת כי בספירת דם וביקת דם של ויטמינים ו a2 יצא שחסר לו ברזל מה אני אמורה לעשות עם זה ואיך לתת לו לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אכילה
שירי קאשי30/10/2008הי ימית,
הפורום אינו עוסק בבעיות אכילה ואיני מומחית לכך. מנסיון צריך פשוט להמשיך ולהציע את המאכלים, לא בכוח וללא התעקשות מיוחדת כיוון שזה מגביר את ההתנגדות שלו. כמו כן לאכול יחד איתו ולתת לו דוגמא. עם הזמן רוב הילדים משנים את טעמם ומוכנים לטעום עוד דברים ופתאום אוהבים מאכלים שקודם סרבו להתקרב אליהם. בינתיים אם יש בעיית ברזל, התייעצי עם רופא הילדים לגבי מתן תוספת ברזל. מעבר לכך אני ממליצה לפנות לתזונאית על מנת להעזר בה להרכבת תפריט שכן יכלול את כל מה שהוא צריך ויכיל מזונות חדשים שאולי הוא יסכים לטעום.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)
(1).jpg)