הסדרת השינה - אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרת השינה - אשמח לעזרה
    lir f
    17/11/2008

שלום רב , בעוד חודש אני חוזרת לעבודה ורציתי לדעת אם ניתן להתחיל לשנות את הרגליי השינה אצל בני הוא לא ישן בין השעות 09:00 ל 03:30 בלילה , האם אםשר בכלל בגיל כזה לשנות או להרגיל לשעות שינה מסודרות יותר ??? תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרת השינה - אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה

lir f
    17/11/2008

לא ישן מ 21:00 עד 03:30 בלילה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לליר

דבי גרוס דולב
    17/11/2008

הי
    לא כתבת את גילו של בנך אבל אין ספק שיש בעיה בשעות השינה שלו. לא כתבת גם באיזו שעה הוא קם בבוקר וכמה ישן בצהריים אבל אני מניחה שאם הוא הולך לישון כ"כ מאוחר אז הוא בטח גם קם מאוחר. בשלב ראשון הייתי ממליצה להקדים את שעות ההתעוררות בבוקר על מנת שיהיה עייף מאוחר יותר. שנת הצהריים רצוי שתתחיל מוקדם ולא תתארך מעבר לשעה וחצי.
    בנוסף, חשוב סדר היום ופעילותו קבועה בערב שתעזור בשינה- קצת תנועה במרחב, עיסוי עמוק, מקלחת, אוכל ולישון. גם אם לא מסכים, להתעקש שישאר במיטה, אם הוא בוכה להוציא מהמיטה, להרגיע ולהחזיר. את רוצה לתת לו להבין שאלה שעות השינה ועליו להתרגל אליהן.
    הרגלים חדשים משתרשים אם מתעקשים עליהם, מקווה שיצליח לכם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דבי , בהמשך לשאלתך

lir f
    17/11/2008

בני בן חודשיים +8 ימים האם תקפה המלצתך עדיין ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך דבי , בהמשך לשאלתך

lir f
    17/11/2008

בני בן חודשיים +8 ימים הוא ישן במהלך היום לא מעט ... אחרי הצהריים ער לשעתיים שלוש בערב אנחנו עושים לא אמבט בסביבות השעה 19:00 או 20:00 עיסוי בגוף ואוכל ועדיין זה לא עוזר הוא לא ישן , בוכה וערני וזה יכול לקחת 4,5 שעות עד שהוא ירדם ..... עוד נתון אני לא יודעת אם הוא קשור - הוא יונק הנקה מלאה תודה שוב ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו