מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי בת שלושה חודשיםשמרית21/11/2008
שלום, ביתי בת שלושה חודשים ישנה במהלך היום כארבע פעמים וכל פעם כחצי שעה, אך בלילה היא ישנה משעה 20:00 עד 4:00 מתעוררת לאכול וחוזרת לישון עד 7:00, דבר ראשון רציתי לדעת אם זה תקין? דבר נוסף ביתי מתקשה להירדם בכוחות עצמה כאשר אני שמה אותה במיטה היא משתוללת, היא עדיין לא מחזיקה את המוצץ לבד לדעתי היא פשוט לא אוהבת אותו אך כאשר אני מחזיקה לה את המוצץ בפה למשך 10 דקות היא נרדמת, האם לוותר על המוצץ? ואיך מרגילים תינוק להירדם בכוחות עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשמרית
דבי גרוס דולב21/11/2008הי שמרית
שעות השינה של ביתך תקינות לחלוטין, ישנם תינוקות שישנים הרבה וישנם שפחות.
לגבי הירדמות עצמאית- אני מאמינה שגיל 3 חודשים הוא מעט מוקדם להקניית הרגלי הירדמות עצמאיים. תינוק בגיל זה עדיין זקוק לתנועה ,אותה איננו יכול עדיין לספק ךעצמו והוא עדיין בשלבי התרגלות לעולם החדש. אני חושבת שכדאי לשקול לתת לה עדיין עזרה בעניין.
גם כשתהיה מוכנה להתחיל ולהירדם לבד את תצטרכי להיות שם לידה, לטפוח, ללטף, לשיר לה ולהיות במגע עד שתתרגל לכך. כשהבכי יתגבר צריך להרים על הידיים ולהרגיע ואז להחזיר למיטה, יש להתמיד בתהליך כשהוא מתחיל ולהיות עכביים.
בהצלחה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)