מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 11 חודשים שלא יושבמיכל20/12/2008
בני בן 11 חודשים. זחל גחון די הרבה זמן,זוחל 6 עומד ואפילו הולך כאשר הוא נאחז בחפצים. חודש וחצי הוא היה חולה במחלת הנשיקה מה שגרם לו לישון די הרבה ולכן גם עיכב את ההתפתחות. נכון להיום הוא עדיין לא יושב. הוא עומד ואז יורד על הברכיים ויושב אחורה על ברכיו. הוא אינו מתישב מ-6 האם יש דרך לגרום לו לשבת ?כאשר אני מושיבה אותו הוא ישר דוחף עם הרגליים לעמידה אשמח להארות בנושא תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה
שירי קאשי21/12/2008הי מיכל,
בכדי לטפל בנושא הישיבה יש צורך לאבחן מהם המרכיבים המוטורים החסרים לו לצורך כך. אם יש באפשרותכם אני ממליצה לפנות למדריכת התפתחות לאבחון ושיעור בנושא. בינתיים בבית את יכולה מעמידת שש להניע לו את הטוסיק אחורה והצידה לכיוון של ישיבה משוכלת (רגל קדימה ורגל אחורה). בנוסף ייתכן כי חסרה לו תנועתיות של עמוד השדרה והדבר פוגע ביכולת שיווי המשקל שלו ולכן אני ממליצה להרבות בתנועה במרחב (הנפות, נדנדה וכו'), להושיבו על כדור פיזיו ולהטות באופן איטי לכל הכיוונים בכדי לתרגל את שיווי המשקל בישיבה. ניתן גם להושיב אותו על הכתפיי ולהטות את הגוף לכל הכיוונים כך שהוא שוב יאלץ לאזן את עצמו (כמובן בזהירות ואם יש צורך עם משהו שמשגיח מאחור שלא יפול).
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אנסה את מה שהמלצת לי לעשות
מיכל21/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)