בן 8.5 חודשים לא זוחל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 8.5 חודשים לא זוחל
    אילנה
    22/12/2008

שירי שלום בני בן 8.5 חודשים מאוד לא אוהב להיות על הבטן. אחרי דקה של שכיבה על הבטן מתחיל הבכי שלא ניגמר עד שהוא מתהפך חזרה על הגב. ולכן הוא עדיין לא זוחל ואפילו לא מנסה. לגבי הישיבה - הוא מנסה להתרומם כשהוא שוכב על הגב על מנת לשבת במידה ואין לו תמיכה ברגליים (כמו המעקה של העגלה) הוא לא מצליח לקום, ולשבת ללא תמיכה הוא לא רוצה הוא פשוט נופל רק לפעמים הוא מנסה לתמוך את עצמו עם היד כדי למנוע נפילה. האם יש צורך לפנות למכון התפתחות הילד ? אודה על תשובתך. יום טוב וחג שחנוכה שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 8.5 חודשים לא זוחל

הוספת תגובה

• תגובה לאילנה

דבי גרוס דולב
    22/12/2008

הי אילנה

בשל גילו של בנך ובשל העובדה שעדיין איננו אוהב לשכב על הבטן, אז בהחלט הייתי ממליצה על איזשהו אבחון כי מדובר בעיכוב התפתחותי שחשוב לטפל בו.ישנה האפשרות של התפתחות הילד וישנה האפשרות של מדריכה להתפתחות תינוקות, הדרך בה אנו עוסקות ועליה אני כמובן ממליצה מפני שהיא שמה דגש משמעותי על הסיבות שהובילו את בנך עד כה ולא בטיפול בסימפטום. אני בהחלט מאמינה שההתפתחות המוקדמת משפיעה על המאוחרת וככל שתקדימו לקבל אבחון ותרגילים ,כך יטב.
    בנתיים אני ממליצה בחום לא לנסות להושיב אותו מפני שהדבר עלול לעכב יותר את התפתחותו ואולי להנציח תבניות תנועתיות משובשות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדבי גרוס דולב

אילנה
    23/12/2008

תודה רבה על תשובתך המהירה. פעלתי לפי המלצתך ותיאמתי תור למכון התפתחות הילד. הפורום שלכם מאוד עוזר, מועיל ותומך ועל כך אני מודה לכם. ושוב תודה רבה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו