שנת לילה - גיל חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת לילה - גיל חודשיים
    חגית
    29/12/2008

שלום, בתי בת חודשיים ושבוע, מתעוררת בלילה כ- 3- פעמים. לוקח לה המון זמן להרדם בערב, לפעמים נשארת ערה עד כ- 01:00 בלילה. אני רוצה להרגיל אותה להכנס לשנת לילה משעות הערב המוקדמות ושבהדרגה תישן יותר שעות בלילה. איך עושים זאת? שמעתי על שיטת הבכי (לץץ לילד לבכות) אבל אני לא רואנ עצמי עושה משהו כזה... אשמח להכוונה/ייעוץ בנושא והמלצות, תודה רבה חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנת לילה - גיל חודשיים

הוספת תגובה

• תגובה לחגית

דבי גרוס דולב
    29/12/2008

הי חגית
    בגיל חודשיים קצת קשה לצפות מתינוק לישון לילה שלם אבל אפשר לנסות ולהרדים מוקדם יותר.
    אני לא מאמינה בשיטת הבכי, בטח לא בגיל הזה. חשוב לתת לתינוק הרגלים קבועים לפני השינה:
    1. תקלחו אותה מקלחת חמה בערך בשבע בערב
    2. עיסוי עמוק ונעים עם אור מעומעם.
    3. האכלה
    4. הערך ב21.00 להתחיל להרדים, אפשר תוך כדי תנועה מונוטונית על כדור פזיו או בכל דרך בה היא רגילה.
    5. להניח במיטה, להמשיך לגעת בה שם מגע מונוטוני ולעזוב לאט לאט ,אם מתעוררת או מסרבת להשאר שם, לקחת לידיים, להרגיע ולהחזיר למיטה, חשוב מאוד להתעקש ולהיות עכביים. אם תעשו את כל הטקס יום כן ויום לא, התינוק יהיה מבולבל.
    תינוקות מתרגלים די מהר לשגרה חדשה.
    6. לדאוג ששנת אחר הצהריים לא תהיה מאוחרת מידי, מקסימום עד 16.30 כדי שתהיה מספיק עייפה בלילה.
    ושוב, חשובה העכביות.
    בהצלחה רבה ואני פה אם יש עוד שאלות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנת לילה גיל חודשיים

חגית
    30/12/2008

דבי, קודם כל רציתי לומר המון תודה, על התשובה המהירה והעיצות, אני כל כך שמחה שקיים כזה פורום !, יישר כוח. ננסה את שיטת ההרדמות, מקווה שנעמוד בזה (כיום רק אחרי שהיא ממש נרדמת אנחנו מניחים אותה בערישה שלה לישון). שתי שאלות חשובות- באיזה שלב לשים אותה במיטה? כשהיא ממש לפני הרדמות? ואחרי כמה פעמים שהיא בוכה "מותר" לנו להרדים אותה כדי שבכל זאת תישן מעט... תודה שוב חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חגית

דבי גרוס דולב
    30/12/2008

הי חגית
    בהתחלה כדאי לשים אותה במיטה לאחר שכבר נרדמה אבל עם הזמן לתפוס את הרגע שלפני ההרדמות ואז להניח במיטה ,לאט לאט להגדיל טווח זמן זה.
    להרים מהמיטה קצת אחרי שמתחילה לבכות, לא לתת להגיע לתסכול ולענות על צרכיה בגיל זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חגית
    31/12/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו