מה צריך לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה צריך לעשות
    תמה
    31/12/2008

פעוט בן שנה וחצי, לא מתיישב לבד, עובר פיזיותרפיה אך ללא התקדמות, זוחל על הגחון, כשמעמידים אותו בוכה. הפנים שלו נראות מעט מוזרות, אך אף רופא לא אמר על כך כלום. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה צריך לעשות

הוספת תגובה

• תגובה לתמה

דבי גרוס דולב
    31/12/2008

הי תמה
    את בוודאי מתארת לעצמך שעל שאלה כזו לא ניתן לענות בפורום. את מתארת עיכוב התפתחותי רציני מאוד שדורש התיחסות מעמיקה ואבחון אישי. יתכן ואצל מדריכה להתפתחות תינוקות תלמדי דברים שונים מהפזיותרפיה שכן דרך ההסתכלות שלנו היא מעט שונה, האבחון שונה והתרגילים יחודיים. לגבי מבנה הפנים, אין לי הכלים לעזור לך וכדאי אולי לבטוח ברופאים אול לשמוע חוות דעת נוספת.
    ממליצה בחום לשקול אבחון ופגישה אישית עם מדריכה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט- אבחונים ושיעורים פרטים
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההורים לא מוכנים להיות מודעים

תמה
    31/12/2008

ההורים חיים בהכחשה מוחלטת. הם חושבים שהפעוט " עצלן".. וצוחקים.. אני עובדת בתחום אך עם ילדים גדולים יותר. מה עלי לעשות. לטפטף להם? לנער אותם? אני דואגת מאוד, אך מהצד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דבי גרוס דולב
    31/12/2008

הי
    ידי קצרה מלהושיע בתחום זה. את יכולה להפנות אותם להודעה זו או למאמרים בעניין באתר "ינוקט".
    אין ספק שמדובר בדבר שחייבים לטפל בו ולא בסתם עצלות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו