לא אוהב לשכב על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהב לשכב על הבטן
    talushika
    10/01/2009

שלום רב, בני בן 4 חודשים וממש שונא לשכב על הבטן.הוא מחזיק ראש ומרים חזה אבל מתעצבן מהר מאוד ומסרב להמשיך אחרי כדקה. מה אפשר לעשות? בימים האחרונים הוא דווקא הוא מנסה כל הזמן לשבת... אשמח לתשובה טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהב לשכב על הבטן

הוספת תגובה

• תגובה טלושיקה

דבי גרוס דולב
    11/01/2009

שלום לך
    בגיל 4 חודשים אנו כבר רוצים לראות שכיבה נינוחה על הבטן ואני מאמינה שאם לא קיימת הרי שישנו קושי מסוים. במקרה שלך נשמע לי שהקושי הוא מתח יתר בפלג הגוף העליון. הנחה זו באה מתיאור השכיבה על הבטן של בנך- הרמת בית החזה, הקושי להשאר שם ונסיונות ההתרוממות בטרמפולינה.
    המלצתי החא לעשות כ-3 פעמים ביום את סדרת התרגילים לשיפור שכיבה על הבטן שמטרתה היא להרפות את שרירי הבטן ולהאריך את שרירי הגב, ללמד התעגלות ולהכין את התינוק לשכיבה נינוחה על הבטן. אץ התרגילים תמצאי האתר זה במאמרים של "ינוקט" או באתר ינוקט . נסי את התרגילים באינטנסיביות וחזרי לספר לי איך הולך ואם יש התקדמות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו