מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא התייחסותכןרעות12/01/2009
יש לי תינוקת בת 5 חודשים חמתי מטפלת בה מכיוון שאני עובדת. התינוקת היא נכדה ראשונה ויש לציין שחמתי היא מסוג הסבתות המפנקות ביותר בשבועיים האחרונים ביתי לא מוכנה להיות ללא תשומת לב היא רוצה להיות ולהירדם רק על הידיים ושיתייחסו אליה כל הזמן אני מנסה להרדים אותה לידי במיטה שלי והיא לא מוכנה היא בוכה בכי היסטרי ומשתעלת ללא הפסקה יש לציין שחמתי שמרה עליה ערב אחד והילדה לא הפסיקה לבכות קרוב לשעתיים עד שהגעתי והרדמתי אותה על הידיים... אני מיואשת אני לא יודעת האם זה מהרגל או פינוק או משהו אחר? כשאני יוצאת איתה לחברים היא לא מזהה פרצופים אחרים והיא בוכה ולא מוכנה שאני יניח אותה בעגלה או במקום אחר רוצה להיות רק עלי. בבקשה אשמח לעזרתך... אודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי ופינוק
שירי קאשי12/01/2009הי לירז,
בהחלט בגיל כזה תינוק שרגיל כל הזמן להיות על הידיים, יכול להיות לו קושי להיות עם עצמו. יחד עם זאת כיוון שציינת שזה רק בזמן האחרון הרי שיכול להיות שזה משהו חולף, אולי גם הבינה שאמא יוצאת מהבית והיא רוצה את קרבתך. במידה וזה לא חולף כדאי לבחון האם יש בעיה כללית של בהלה ופחד מזרים ובמקרה כזה מומלץ לטפל בעזרת מדריכה.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי עוד שאלה אחת בבקשה...
רעות12/01/2009האם אפשר לעשות משהו לגבי הפינוק והבכי? אמרו לי בטיפת חלב לנשום נשימה עמוקה ולא להתייחס כי היא מתפנקת ולמדה שבוכים אז רצים אליה... אבל זה לא נשמע לי הגיוני כי זה בכי ממש קורע לב והיסטרי ואני לא מצליחה... וברגע שאני מרימה אותה היא מפסיקה... תודה רבה על תשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי קאשי12/01/2009הי לירז,
יש משהו במה שאמרו לך ואכן צריך כוחות אך אני לא מאמינה בלתת לתינוק לצרוח. כשהיא מתחילה לבכות תנסי לגשת אליה, ללטף אותה, לדבר אליה ולהרגיע אותה מבלי שאת מיד מרימה. אם הבכי הוא כבר בכי היסטרי אני כן בעד להרים (היא עדיין קטנה מאוד) אך כשנרגעת להניח חזרה, לשכב לידה ולנסות לתת לה הרגשה שאת שם גם כשהיא לא על הידיים.
בכבוד רב,
שירי קאשי
מדריכת התפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"
054-5652502* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)