אשמח לקבל הדרכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל הדרכה
    אמא
    25/01/2009

בני בן 4 חודשים, (עדיין אינו מתהפך) בכל פעם כשאני שמה אותו על הבטן, אני מניחה אותו עם ידיים קדימה לתמיכה, אך הוא תוך שניות פורש את ידיו לצדדים תנוחת האוירון, וזה כל הזמן חוזר על עצמו, ללא התקדמות!!! למרות שאני הרבה מרימה לו את הרגליים לכיוון הראש, וגם מצמידה לו שתי הידיים עם שני הרגליים ומניעה מצד לצד, (שאת זה לקחתי מהעצות שלכן פה שנתתם במיקרים דומים) יכול להיות שמדובר בזקיפות יתר, ורציתי לדעת מה גורם לזה? ועוד שאלה יש לי פוף גדול (בפנים יש קלקר) האם מותר לשים בתוכו את התינוק? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל הדרכה

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

דבי גרוס דולב
    25/01/2009

הי אורלי
    כדי לעזור לתינוק להביא ידיים אל קו האמצע, לא מספיק לסדר לו אותן אלא לעזור לו להרפות ולעגל את הכתפיים המתנגדות לכינוס.
    תרגיל מומלץ: להשכיב את התינוק על הצד כך שיד ורגל עליונות יפנו לכיוון הרצפה, ביד אחת להחזיק אותן שם וביד השנייה לתת טפיחות משמעותיות בציד הגוף שיתנגד לתנוחה זו. השכבה על הצד מרפה ומלמדת להביא ידיים לקו האמצע. קשה לי לדעת אם מדובר בזקיפת יתר בלי להכיר את התינוק.
    פוף הוא כלי נפלא כדי לשים את התינוק בערסול וגם כדי לשים אותו על הצד וללמד את גופו את מה שהזכרתי קודם, בכלל אפשר להשתמש בו במקום טרמפולינה, יותר נעים ויותר תורם להתפתחות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו