תינוקת לא רגועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת לא רגועה
    אוסנת
    29/01/2009

יש לי תינוקת בת חודש ימים. היא אמורה לאכול 90cc אבל היא לא רגועה אחרי כמות זו. אתמול נתתי לה כמה היא רוצה כ-120cc ובלילה היא הקיאה. אני לא יודעת מה לעשות , איך אפשר לדעת כמה לתת ולהרגיש היא שבעה? הילדה אינה רגועה ובוכה הרבה. אני ערה איתה מ- 2 בלילה. הצילו.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת לא רגועה

הוספת תגובה

• תגובה לאוסנת

דבי גרוס דולב
    29/01/2009

הי אוסנת
    אני מבינה את רגשותייך..
    אני רוצה להתחיל במשהו חשוב- תינוק לא רגוע הוא לא בהכרח תינוק רעב. האוכל אומנם מרגיע בגלל המציצה אבל הוא לא מהווה תמיד את הפתרון. חשוב להקפיד על הכמות המומלצת על האריזה מפני שהתמ"לים מאוד משביעים וממלאים.
    תינוקות בתחילת חייהם יכולים להיות מאוד לא רגועים ולחוות קושי רב, כדאי לנסות מספר אמצעים אחרים להרגעת התינוק:
    1. שימוש במנשא בתנוחת ערסול מרגיע מאוד, מקרב לגוף ומזכיר את התחושה בבטן.
    2. לערסל את התינוק , לשבת על כדור פזיו ולקפוץ יחד במונוטוניות.
    3. להשתמש במגע עמוק- כשאת מחזיקה את התינוקת, לטפוח טפיחות משמשעותיות בטוסיק בקצב אחיד.
    4. לעסות את התינוקת במגע עמוק ובתוספת קול מונוטונית.

תרגילים אלה נוסו פעמים רבות ויש להם ערך רב, ממליצה בחום לנסות אותם ומאחלת לכם ימים קלים יותר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו